x

NAPRAVIO LOM: Aca Lukas odlijepio kada je saznao KOJA PJEVAČICA je upoznala Sonju i Marka!

Ženu Ace Lukasa i srpskog košarkaša u Majamiju je upoznala zajednička prijateljica, Acina koleginica. Priča o ljubavnom trouglu između Ace Lukasa, Sonje Vuksanović i Marka Jarića ne jenjava, a svakim danom novi detalji šokiraju javnost.

Kako se priča, Lukas je tada napravio opšti lom, pošto je riječ o njegovoj bliskoj prijateljici i koleginici, preko koje su se Sonja i Marko počekom godine upoznali. Neki mediji su naveli kako je to Brena.

 

Sve se dogodilo u njenoj porodičnoj kući u Majamiju, u koju i sam Marko dolazi svaki put kada pjevačica sa porodicom dođe u pomenuti grad u kojem i on ima stan.

 

- Sonja je u martu bila u Americi, i bila je upravo sa Acinom koleginicom i prijateljicom i njenom porodicom. Kod nje u kuću u Majamiju Marko Jarić dolazi skoro svaki put kad su tamo, oni su izuzetno bliski. Tako su se i upoznali on i Sonja, tada je sve počelo. Aca je saznao za sve to, a možete samo da zamislite kako je reagovao – priča izvor blizak Lukasu.

 

Kako kaže, kada je izbila frka Sonja je Aci rekla da jeste upoznala Marka, ali da su priče o njihovoj navodnoj aferi potpuna laž zlonamjernih ljudi.

 

- Ona je rekla da se jesu upoznali, ali da se na tome sve završilo – dodaje izvor ``Srpskog Telegrafa``.

 

Lukas je nakon subotnjeg nastupa u Lucernu, u Švajcarskoj, otputovao u Tursku, čime su on i Sonja željeli da stave do znanja da od razvoda nema ništa. Ipak, odmor neće potrajati pošto u četvrtak veče ima nastup na jednom beogradskom splavu.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.