x

NARUČIO PRSTEN: Danijel večeras prosi Jovanu?!

Danijel Alibabić je naručio prsten. Naime, Jovana Nikolić morala je napustiti imanje na dva dana zbog obimnog krvarenja i upale jajnika, a manekenka je priznala da je najviše sumnjala da je u drugom stanju. Poslije dva dana provedenih u bolnici Narodni front, Jovana se jučer vratila na imanje, a Danijel nije mogao sakriti koliko je sretan što je ponovo vidi.

Njih dvoje se cijeli dan nisu razdvajali i neprestano su se ljubili i izjavljivali ljubav. Međutim, njegova sreća nije jedini dokaz ljubavi koji joj je pripremio.

Poslije uspješno obavljenog zadatka, zadruga je obećala Danijelu i Ša ono što im najviše nedostaje na Farmi, a Danijel je za nagradu izabrao vjerenički prsten s kojim će kleknuti ispred Jovane tokom žurke koja će se večeras održati na imanju.

Ša je htio da mu zadruga donese njegovog psa.

Noćas je Jovana na kraju sastanka koji su imali farmeri, obavijestila sve ukućane da je imala upalu jajnika i da zbog toga ne može dizati ništa teže od kašike.

- ``Prije tri noći Danijel i ja smo mislili da sam trudna, međutim, na našu žalost nisam. Ja bih to iznijela dostojanstveno sa pravim čovjekom, mojim budućim suprugom koga ću da pratim do kraja života. U pitanju je upala jajnika i zbog toga moram da mirujem``, rekla je Jovana.

Izvor:kurir/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.