x

NATAŠA: Tužiću Vučića! VUČIĆ: Moju porodicu niko ne brani!

Izjava potpredsjednika SNS-a Milenka Jovanova da supruga Vuka Jeremića „upravlja cjelokupnim narko-tržištem u Srbiji“ najteži je incident u dosadašnjoj predsjedničkoj kampanji. Nataša Jeremić je juče suznih očiju izjavila da nikada nije bila u kontaktu sa narkoticima, dok se premijer Aleksandar Vučić izvinio građanima Srbije i poručio da neće dozvoliti „napade na porodice kandidata bivšeg režima poput njihovih napada na njegovu porodicu“.

- Moja porodica, moj brat, moj sin, postali su tema najvulgarnijih napada. Reagujući na to, moj kolega i prijatelj Milenko Jovanov napravio je grdnu grešku pokušavajući da im uzvrati istom mjerom - kazao je on.

 

Jeremićeva supruga izjavila je, međutim, da ne prihvata Vučićevo izvinjenje.

 

- Kao građanka Srbije, ne prihvatam njegovo izvinjenje. Treba da se stidi, jer je znao šta piše u tom saopštenju - navela je i istakla da nikada nije bila u kontaktu sa narkoticima, kao i da već 10 godina nije popila ni čašu vina.

 

- Mi se već 10 godina borimo da dobijemo bebu. I to Aleksandar Vučić zna. Ne znam šta da poslije svega očekujem sutra. Mogu da mi podmetnu drogu. Očigledno su spremni na sve i to su pokazali saopštenjem. Moramo tome da stanemo na put - navela je Jeremićeva, koja je u nekoliko navrata i zaplakala i zaprijetila da će tužiti Vučića.

 

Premijer Vučić je nakon toga ocijenio da su reakcije na uvrede na račun Nataše Jeremić pokazale da su u Srbiji na djelu „licemerje najgore vrste i dvostruki aršini” i zapitao zbog čega takvih reakcija nije bilo kada su mediji iznosili neistine o njegovoj porodici.

 

- Da li je trebalo da i ja dovedem brata i njegovu trudnu ženu - zapitao je.

 

Vučić je rekao da će kao premijer zaštititi sve koji su ugroženi i kojima se prijeti nasiljem, ali da je on uputio izvinjenje Nataši Jeremić, a da još niko nije uputio izvinjenje njegovoj porodici.

 

- Ja sam (izvinjenjem) uradio svoj posao i kao predsjednik Vlade i kao predsjednik stranke. Za to nema nikakvog opravdanja, ali nemojte da zbog jedne izjave zaboravljate hiljade i hiljade mnogo gorih izjava - kazao je i dodao da je uputio izvinjenje u ime stranke, iako ništa lično nije uradio, ali da ubuduće niko više neće smjeti da govori ni o čijoj porodici, pod prijetnjom isključenja iz Srpske napredne stranke.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.