x

NE SLUTI NA DOBRO: Nakon što mu je Veljko odgovorio na napad, njegov stariji brat uradio nešto još gore!

Vojin Ražnatović, koji je nedavno na Fejsbuku ironično napisao kako nije stigao na proslavu 18. rođendana Veljka Ražnatovića, ne prestaje da napada svog brata po ocu i njegovu majku Svetlanu Cecu Ražnatović.

Nakon što je Cecin sin odgovorio bratu koji živi u Americi nazvavši ga licemjerom, Vojin se ponovo oglasilo:

 

- Srdačno bih zamolio sve da me ne svrstavaju u ovaj njihov medijski cirkus. Ponosim se što živim sasvim normalan i skroman život kao običan svijet i neću dozvoliti sebi da se spuštam na taj nivo da polemišem ni sa kim preko društvenih mreža (bio mi on brat ili ne). Iskreno sam iznenađen kako je to bilo teško razumjeti da je taj ironičan post očigledno bio uperen ka medijima širom regiona, koji konstantno javljaju razne teorije kako nam je otac još uvijek živ - napisao je Ražnatović i dodao:

 

- Ubijeđen sam da je on to shvatio (pametan je dečko), ali mu očigledno neko drugi puni glavu s ciljem da od mrava napravi slona i eskalira bespotrebne tenzije u našoj familiji. Izvinjavam se što sam propustio njegov veliki jubilej, ali bih mu preporučio da se zapita zašto niko od njegove ostale braće nije bio prisutan. Svaka druga riječ je suvišna - stoji u Vojinovom postu, u kojem se najvjerovatnije aludira na to da je glavni krivac za raskol u porodici Veljkova majka Ceca.

 

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.