x

NEĆE SAMA U LISOVIĆ: Kad čujete s kim Vesna Zmijanac ulazi na ``Farmu``, nećete propuštati rijaliti! (FOTO)

Jedna od učesnika popularnog rijalitija “Farma 7“, koji počinje u ponedjeljak, 15. februara na TV Pink, biće i folk zvijezda Vesna Zmijanac, koja u Lisoviću navodno neće boraviti sama, već u društvu svoje jače polovine.

Šesnaest godina mlađi dečko Vesne Zmijanac, operski pjevač Nikola Mijailović, u Lisović će stići pravo sa Fakulteta muzičke umjetnosti, a njima će se još pridružiti i Boris i Doris Bizetić, navodi “Kurir”.

 

Budući da Nikola radi kao profesor, neko vrijeme će morati da stopira obaveze na fakultetu, sa čim se i Vesna složila.

 

– Voljela bih da i Nikola uđe sa mnom u rijaliti, jer bi mi onda bilo mnogo lakše. On je čovjek koga mnogo volim i poštujem. Plašim se samo da bi svojim prodornim glasom preplašio krave, ukoliko bi ušao u štalu da pjeva! On treba da pomjeri obaveze koje ima na fakultetu i odloži put u Jerusalim. Mislim da ćemo se snaći na Farmi – izjavila je Vesna Zmijanac.

 

Podsjetimo, u sedmoj sezoni rijalitija učestvovaće 24 takmičara, među kojima: Velibor Đurovski,  Ivona Negovanović Cuca, Nataša Šavija, Zvonko Pantović Čipi, Aleksandra Blagojević, Natalija i Sani iz grupe “Trik Fx”, Bane Đokić, Gagi Đogani sa Marijom Mijanović i drugi.

(Kurir.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.