x

NEDA UKRADEN O MORBIDNOM SELFIJU SA USNIJOM: Evo šta je pjevačica rekla o skandalu!

Neda Ukraden je objavila selfi sa Usnijom Redžepovom, koja je 1. oktobra izgubila bitku s rakom pluća, dok bespomoćno leži u bolesničkoj postelji

Pjevačica je ovu fotografiju napravila nekoliko dana prije smrti kraljice južnog melosa i time izazvala lavinu negativnih komentara. Zamjereno joj je što nasmijana i našminkana pozira pored žene na samrti, a naročito što je, kako stoji u mnogim komentarima na društvenim mrežama, Usnijinu tešku situaciju iskoristila za lični marketing.

 

Pozvali smo Nedu, koja nam je poslala saopštenje.

 

``Žao mi je zbog fotografije koja je naišla na osudu. Bila sam 40 godina prijateljica i koleginica s pokojnom Usnijom i među posljednjima sam je vidjela živu. Dok se ona godinama borila s bolešću i s raznim porodičnim problemima, nisam primijetila nikog od medija ni dušebrižnika da su joj pomogli. Mnogi su me zvali da se slikam pored nje u bolnici, nisam htjela, a ni mogla s gomilom pozera i lažnih prijatelja tada da je posjetim, nego sam željela sama i u miru da se ispričam s namučenom ženom, da je ohrabrim i dam podršku da izdrži. Jedino sam tu našu zajedničku  fotografiju imala tada u telefonu i u tom posljednjem pozdravu na Tviteru željela sam da se oprostim od nje. Ako sam bilo koga tom fotografijom uvrijedila, veoma se izvinjavam``, napisala je Neda Ukraden.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.