x

NEDAVNO SU RASKINULI: Evo šta je Rada Manojlović poručila bivšem dečku i njegovoj novoj djevojci!

Dugo se šuškalo da je pjevačica Rada Manojlović ostavila košarkaškog trenera Momira Gajića zbog njegovog nevjerstva, međutim ona to nikada nije željela javno da prizna. O raskidu je prvi put otvoreno pričala za “Blic” kada je priznala da je Momiru zapravo smetalo to što je pjevačica, njena popularnost i to što je stalno u medijima. Ipak, priča je drugačija... 

Naime, košarkaši trener Momir Gajić, kako tvrdi izvor blizak Radi, tražio je dovoljno dobar razlog da raskinu kako bi se posvetio novoj djevojci, glumici Jelisaveti Orašanin.

 

Jelisaveta je bila u vezi sa glumcem Vukom Kostićem pet godina, a raskinuli su još ljetos. Glumica je tokom ljeta na instagram profilu postavljala fotografije iz Amerike, a svi su se pitali gdje je Vuk... 

 

- Jelisaveta je prije šest mjeseci upoznala Momira preko prijatelja koji je njegov brat. Tada je Momir bio sa Radom Manojlović, a ona sa Vukom Kostićem. Ipak, Jelisaveta je prva riješila da okonča vezu, dok je Momiru trebalo više vremena. Jelisaveta je odlazila i za Ameriku kako bi se viđala sa njim, dok je Gajić sve rjeđe dolazio u Beograd, što je nagovještavalo kraj veze sa Radom. Gajić je u Beogradu proslavio rođendan prije tri nedjelje na jednom splavu i tada je svima bilo jasno da više nije u vezi sa Radom. Ona nije bila na slavlju, dok je Jelisaveta bila najveselija gošća na žurki - otkriva izvor “Blica”.

 

Evo šta im Rada poručuje

 

- Kada si nekoga volio i sa njim proveo određeni dio života, onda je normalno da mu želiš sve najbolje i želiš da ta osoba bude srećna. Što se tiče te priče o Jelisaveti, mislim da nije tačna, ali ja im želim svu sreću ako se to ispostavi kao istina - rekla je Rada Manojlović za „Blic“.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.