x

NEKO DRUGI JE BIO U SOBI KOBNE VEČERI: U noći kad je umrla, u hotelsku sobu kod Ivane dolazio...

Sobu 326 Ivane Bodrožić Bakić (31) u hotelu Hajat u noći kada je preminula posjetio je medicinski tehničar s VMA.

- Dosadašnjom istragom došli smo do saznanja da je jedan muškarac bio u sobi Ivane Bodrožić u hotelu Hajat. Pretpostavlja se da je medicinski tehničar sa VMA i da joj je stavio bronilu i u nju ubrizgao propofol – kaže sagovornik iz istrage.

 

On dodaje da se pretpostavlja da je Ivana ranije nabavila pet ampula propofola od drugarice koja radi kao medicinska sestra na VMA.

 

- Najprije se vjerovalo da je ona donijela ampule i ubrizgala joj dvije, ali nova saznanja su pokazala da je to uradio muškarac. On joj je ubrizgao anestetik i otišao, a Ivana je preminula u toku večeri. On će, kao i Ivanina drugarica, biti saslušan u nastavku istrage. Ispotaćemo i ko je donio ampule kojih nema u slobodnoj prodaji i koje se koriste prilikom operacija.

 

Smrt Ivane Bodrožić izazvala je veliko uznemirenje javnosti nakon što su se pojavile informacije da postoji mogućnost da je ubijena. Ona, je podsjetimo, pronađena mrtva prošlog četvrtka sa špricem u podlaktici desne ruke, kada je sobarica hotela došla da pospremi sobu.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.