x

NEMANJA (21) POGINUO U SMRSKANOM AUTU, NJEGOVI DRUGOVI TEŠKO POVRIJEĐENI: Kolima se zakucali u metalnu ogradu!

BEOGRAD - Nemanja Tesla (21) iz Velike Moštanice poginuo je, dok su njegovi drugovi Nemanja Đurđević (22) i Pavle Blagojević (21) teško povrijeđeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć dogodila u Prvomajskoj ulici u Velikoj Moštanici. Kako saznajemo, mladići su se u subotu oko 21.50 automobilom „alfa romeo“ kretali iz centra Moštanice ka Ibarskoj magistrali, kada je vozač iznenada izgubio kontrolu.

- Pretpostavlja se da je automobil išao veoma brzo i da je u jednom momentu iz svoje trake prešao u suprotnu, a zatim udario u metalnu ogradu. Udarac je bio strahovit, te se ograda srušila, a auto se prevrnuo na bok i nabio na stub od ograde - kaže naš izvor upućen u slučaj.

 

Prema riječima očevidaca, trojica mladića koja su se nalazila u kolima ostala su zarobljena u olupini. Stanari koji su izletjeli odmah su pritrčali da pomognu.

 

- Čuli smo strašan udarac, nalik eksploziji. Odmah smo izašli iz kuće da vidimo šta se dešava i zatekli smrskan auto. Kada smo se približili, vidjeli smo trojicu momaka u kolima. Nisu mogli da izađu jer su bili pritisnuti zgužvanim kolima. Skupilo se dosta komšija, pokušali smo da ih izvučemo, ali nije bilo šanse. Tek kada su došli vatrogasci i isjekli kola, uspjeli su da ih izvuku - priča jedan očevidac tragedije.

 

Prema njegovim riječima, vatrogasci su maltene cijelu noć vadili mladiće iz smrskanih kola.

 

- Došle su dvije ekipe vatrogasaca. Satima su sekli dio po dio auta kako bi mogli da dođu do momaka. Bilo je zaista mučno gledati to - posvjedočio je jedan mještanin Velike Moštanice.

 

Nakon što su vatrogasci uspjeli da oslobode mladiće, oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.

 

Preminuo u bolnici

 

- Jedan mladić je dobio otvoreni prelom obe noge i prebačen je u Urgentni centar, dok je drugi mladić s povredama kičme reanimiran i takođe prevezen u Urgentni centar. Treći mladić je reanimiran, ali je, nažalost, preminuo - kaže naš izvor i dodaje da je uzet DNK s volana kako bi se utvrdilo ko je od trojice mladića upravljao „alfa romeom“.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.