x

NEMANJA STEVANOVIĆ POPULARNIJI OD CECE!!

Gostujući na radiju Svet Plus, Nemanja Stevanović pored brojnih detalja iz njegovog muzičkog i privatnog života, otkrio je da je u jednom momentu bio šokiran činjenicom da su jedne nedjeljne novine bile prodavanije sa njim na naslovnoj strani nego kada je Ceca bila na njoj.

``Fascinantan je podatak da kad sam izašao na naslovnoj strani jednog magazina tiraž se prodao u većem broju nego kad je na primjer Ceca bila na naslovnici, što je sramota. Ja kao izašao i više se prodalo nego Ceca. To je zastrašujuće, bezveze, zna se ko je Ceca. Više ljude zanima da li imaš devojku ili je nemaš što je potpuno bezveze``, rekao je Nemanja i dodao da će svoje fanove obradovati još jednom baladom u martu sljedeće godine, što je, po njegovom mišljenju jako hrabro, jer sa baladama se jako teško radi na muzičkoj sceni.
Nemanja takođe kaže da sam brine o svojoj karijeri i da nema mnogo povjerenja u druge. Učestvuje u svemu, u izradi, aranžmanu pjesama, kao i u snimanju spota, kako Nemanja kaže - za sve ima svoje mišljenje i sve mora da bude savršeno.

 

izvor:Svet