x

NEMOGUĆE JE OSTATI RAVNODUŠAN: Marinko Madžgalj poručio da...

Marinko Madžgalj (36), koji je prije nešto više od mjesec dana zbog problema s pankreasom hitno operisan u KBC na Bežanijskoj kosi, konačno se oglasio preko društvenih mreža. Glumac kaže da se sad osjeća dobro i da ne može da dočeka da ponovo zaigra na scenama širom Srbije.

``Prijatelji, mnogo pošte je stiglo. Svi ste tako dragi, ljubazni i puni lijepih riječi i želja. Hvala vam na svakoj napisanoj riječi, hvala vam za sve medikamente koje mi preporučujete, hvala na željama za brzo ozdravljenje.Potrudiću se da što prije zaigram na sceni, stanem pred filmsku i televizijsku kameru i ponovo budem sa svima vama. A i zapjevam! Voli vas sve vaš Maki``, napisao je Madžgalj na svom Fejsbuk profilu.

 

Težak period glumac je lakše podnio uz djevojku Lanu Sekulić, koja ga je svakodnevno obilazila u bolnici. Uz njega su i bivša supruga Dubravka Mijatović i njihova petogodišnja kćerka Sara, od kojih je Marinko krio da ima ozbiljne zdravstvene probleme i da mora da ide na operaciju. U trenutku kad je izvršen hirurški zahvat, glumica je sa djetetom bila na odmoru na Malti i za sve je saznala kad se vratila. Njemu su podršku pružile i kolege Ivan Bosiljčić, Andrija Milošević, Stefan Kapičić, Dragan Marinković Maca, Sergej Trifunović i Mirka Vasiljević.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.