x

NEOČEKIVANI POZIV JE PROMIJENIO SVE: Otkrivena dugo SKRIVANA TAJNA učesnika Parova...MUK U VILI!

Jutrošnji program u Parovima nije protekao bez incidenata. Đoša jednostavno nije mogao da dođe do riječi od Anamarije i Milija, a kasnije i od Slađe i Vesne Rivas. Dok je Kralj sve vrijeme pokušavao da smiri situaciju i pomogne Đoši da preuzme kontrolu, Anamarija nije prestajala sa provokacijama, a ni Mili nije posustajao, pa joj je još žešće odgovarao. 

U jednom momentu povela se rasprava o nacionalnoj pripadnosti, ali se nije rasplamsala jer su se opet vratili na lični sukob i Anamarija je nazivala Milija psom koji ima buve. On je siktao, a čini se iznenađeni Đoša kao da nije znao gdje se nalazi u momentu!

 

Kada su krenula uključenja, ljudi su uglavnom pozdravljali sve rijaliti igrače, ali skoro svi. Jedan poziv je na tren utišao Parove, i djelovalo je kao da se prave da nisu čuli šta je dotična gospođa rekla. Ona je rekla da su svi sjajni, svi sem Tihomira. 

 

Ona je za bivšeg fudbalera rekla da su svi njegovi poznanici na Novom Beogradu razočarani kako se on prikazuje unutra i da to jednostavno nije on. Nakon ovoga, ona mu je prenijela pozdrave od ``dečka Raleta frizera``. Parovi su tu zaćutali, a na internetu su krenuli da komentarišu Miljanine tvrdnje da je Tihomir gej.

 

Šta je prava istina vidjećemu u nastavku najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.