x

NESTALA ANA NIKOLIĆ! Otkrivamo šta se u prethodnih 20 dana SVE dešavalo sa pjevačicom i zbog čega je zaista nema u javnosti!

Već tri nedjelje Ani Nikolić nema ni traga ni glasa, ne pojavljuje se u javnosti, i svi se pitaju šta se dešava sa popularnom pjevačicom. Iako mnogi misle da je za njeno iznenadno odsustvo kriva eventualna trudnoća, ili afera oko navodne tuče sa mužem Rastom, istina je sasvim drugačija. Priča se da se Nikolićeva previše ugojila i trenutno žestoko trenira u teretani da bi vratila staru liniju.

Kada je Ana Nikolić 2. oktobra saopštila da otkazuje sve nastupe zbog “iznenadnih zdravstvenih problema”, fanovi su se ozbiljno zabrinuli, a budući da je ona od tada “nestala”, i da se čak ni na društvenim mrežama ne oglašava, svi se pitaju šta se događa sa Nikolićevom.

 

Nije nikakava tajna da je Ana sklona gojenju, i to ona često ističe. Ali, kako navodi “Informer”, ovoga puta se zbog viška kilograma žestoko posvađala sa bratom Markom, koji je i njen menadžer, i koji je odlučio da otkaže Anine koncerte, dok ona ne smrša.  

 

– Kada su se Rasta i ona vratili iz Meksika sa medenog mjeseca i kada je Marko vidio koliko se ugojila, potpuno je poludio. On smatra da osim pjevanja, njegova sestra dobija dobar honorar i na račun svog izgleda. Kada mu je nekoliko vlasnika klubova skrenulo pažnju na pjevačicin izgled, on se razbijesnio jer se uplašio da ona neće više biti toliko tražena – tvrdi izvor blizak porodici Nikolić i opisuje kakav je haos zatim nastao.

 

– Poslije brojnih kritika na račun Aninog izgleda, Marko je rekao sestri da započne rigoroznu dijetu i da se što prije “dovede u red”. Kada se ona oglušila o njegove riječi, odlučio je da joj otkaže sve nastupe. Ana je počela da histeriše, da prijeti da plače… Marku je svašta rekla, izvrijeđala ga, ponovila mu nekoliko puta da je više ne zanima u životu, da joj se ne obraća bila je van sebe – kaže jedna od prijatelja poznate pjevačice.

 

Ipak, brat i sestra su se ipak pomirili nakon nekoliko dana i Ana se podvrgla spartanskom treningu.

 

– Počela je da vodi računa o tome šta jede i da intenzivno trenira. Marko ju je toliko ubio u pojam istinom koju joj je sasuo u lice da je ona riješila da nikuda ne ide. Jedini izlasci iz stana su joj do teretane i nazad – zaključio je izvor “Informera”.

 

Da li u ovim glasinama ima istine vidjećemo 29. oktobra za kada je Ana Nikolić zakazala tezgu u Ofenbahu…

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.