x

NESVAKIDAŠNJI SKANDAL: Srpska pjevačica tukla bivšeg muža?

Ivana Stamenković Sindi (31) i Nikola Pavlović (35), osim što se za starateljstvo djeteta bore na sudu, svojevremeno su imali i fizički sukob, kada je bivša članica grupe Models napala svog bivšeg muža i fasciklom htjela da ga ubode u vrat.

Sve se dešavalo ispred Nikoline zgrade u Novom Beogradu, u trenutku primopredaje male Petre (4), a incident su zabilježile sigurnosne kamere koje su postavili stanari.

 

``Nikola je u tom trenutku držao Petru u rukama, a Ivana je kod sebe imala fascikl. Sve se dešavalo ispred Pavlovićeve zgrade. Prvo su se svađali i raspravljali, Ivana je glasno vikala, a onda je u jednom momentu počela da udara bivšeg supruga, koji je u naručju sve vrijeme držao njihovu kćerku. U jednom momentu Ivana je fasciklom pokušala da ga ubode u vrat, a on je jednom rukom pokušavao da se odbrani.

 

Nastavili su da se svađaju, a zatim je počela da ga gazi po nogama. U tom momentu između njih je stala Ivanina sestra, bivša poslanica Nevena Adžemović, i počela je da ih razdvaja, sklonila je Stamenkovićevu u stranu kako ne bi došlo do teških povreda. Petra je bila veoma uznemirena. Sve to su zabilježile sigurnosne kamere koje su postavili stanari zgrade u kojoj živi Pavlović``, ispričao je dobro obaviješteni izvor.

 

Nikola Pavlović nije bio raspoložen da daje izjave povodom ovog slučaja.

 

``Nemojte me zvati za te stvari. Neću to da komentarišem``, bio je kratak Pavlović, dok je Ivana rekla da su se samo raspravljali.

 

``Samo smo se raspravljali jer je odbio da uzme lijekove za dijete koje sam tog momenta donijela. Nije želio da daje terapiju koju je ljekar prepisao i to je razlog zbog kojeg smo se žestoko raspravljali.``

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.