x

NEUTJEŠNA PORODICA: Na Gradskom groblju sahranjen mladi...

NOVI SAD - Filip Vilotijević (27), zvani Kićun, sahranjen je juče na Gradskom groblju u Novom Sadu, u porodičnoj grobnici pored svog oca Kićuna, koji je ubijen pre 16 godina.

Posljednji pozdrav Filipu odala je i njegova tetka pjevačica Dara Bubamara, kao i sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko, a sahrani je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi.

 

Veliki gubitak

 

- Rano si izgubio oca. Njegovu smrt nikako nisi mogao da prežališ. Tvoje planove i nade prekinule su kukavice koje su te ubile. Nama ostaje veliki zadatak, a to je da nikad nećeš biti zaboravljen. Iako je ovo za cijelu porodicu veliki gubitak, mi ćemo se držati jače, upravo kako si ti to želio - oprostio se jedan od rođaka.

 

Majka Ljiljana, s kćerkom i mlađim sinom, jedva je stajala. Slomljena bolom, više su je pridržavali nego što je mogla da hoda, a kad je sanduk spušten u raku, nije izdržala da ne zakuka na sav glas:  „Jao, sine moj. Jao, Filipe, gdje ćeš“.

 

Alen znao za napad?

 

Filip je izrešetan u sačekuši kod Aleksandrovih salaša na Paliću u petak oko 23 časa. On se nalazio u BMW X6 s prijateljem Alenom Kurinom (25) kad su ubice otvorile rafalnu paljbu. Dosadašnja istraga vodi i ka tome da postoji mogućnost da je Filipu napravljena prava namještaljka, a da je za sve to znao upravo Alen, koji je bio s njim.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.