x

NEVJEROVATAN OBRT: Ljuba Perućica je varao Aleksandru Prijović u njenom stanu, a djevojkama slao slike svog...

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica raskinuli su vezu u decembru 2015. godine jer ga je ona navodno varala, a ubrzo je u medijima osvanula priča kako joj je on u telefonu pronašao eksplicitne poruke od drugog muškaraca! Međutim, 13 mjeseci kasnije ispostavilo se da je situacija bila potpuno obrnuta, te da je Perućica bio taj koji je varao Prijovićku dok je ona kravavo zarađivala pare pjevajući po svadbama!

STAR je ekskluzivno došao do vrele prepiske pjevače i jedne djevojke iz 2014. godine, kojoj je on poslao fotografiju svog polnog organa i otvoreno joj nudio se*s! Da sve bude još gore, Perućica je onda napisao kako će Prijovićku da slaže da ide da se vidi sa Dinčom da bi mogao da dođe kod nje na se*s!

 

“Aleksandra je čula kako je Perućica vara sa jednom djevojkom iz komšiluka, i to u njenom stanu, gdje se su zajedno živjeli dok su bili u vezi. Ljuba nikad nije priznao tu aferu, ali je često koristio to što je Aleksandra tada mnogo putovala zbog posla, pa je muvao druge devojke na fejsbuku! Poslije se hvalio drugarima na sva usta kako mu razne ribe šalju svoje gole fotografije, a u stvari je on njima slao svoj polni organ! Dok se tako dopisivao sa jednom devojkom i dogovarao se*s, otkrio je i da svog kolegu Dinču koristi kao paravan…”.

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.