x

NEVJEROVATNA PROMJENA: Od domaćice teške 90 kilograma do se*s bombe, koja zarađuje milione na izgledu!

Fitnes model Dženifer Nikol Li izgradila je karijeru i zaradila milione zahvaljujući svom zategnutom tijelu kojim je inspirisala brojne ljude širom svijeta da krenu njenim stopama. Put do savršenog tijela ove 39-godišnjakinje nije bio ni malo lak. Ova majka dva dječaka imala je čak 90 kilograma poslije drugog porođaja. Napornim radom, smršala je 30 kilograma i postala prava se*s bomba.

Dženifer je osvajala brojne nagrade na fitnes takmičenjima. U intervjuu za ``Fox news``, Dženifer je otkrila da njen uspeh nije došao preko noći i da joj je najteže bilo da se riješi izgovora.

 

- Riješila sam da se otarasim svih izgovora i da budem iskrena prema sebi. ``Nemam dovoljno vremena`` ili ``skupo je hraniti se zdravo``  postali su prošlost. Takođe mi je bilo teško da shvatim da je potrebno vrijeme da bih vidjela rezultate, jer sam sve htjela sada i odmah - otkriva Dženifer.

 

Dženifer Nikol živi u Majamiju i pojavila se na preko 40 naslovnica magazina. Ono što ju je najviše motivisalo bilo je to što joj se smučilo da bude gojazna, pogotovo jer je imala dvoje djece o kojima je trebalo brinuti.

 

- Kada sam postala mama, smučilo mi se da budem gojazna i da nemam energiju. Obećala sam sebi da ću naučiti sve o fitnesu i pravilnoj ishrani i da ću postati ozbiljan sportista i model - ispričala je Nikol.

 

Sada je jedan od najpoznatijih fitnes gurua i objavila je nekoliko knjiga, liniju donjeg veša i DVD snimke sa vježbama. Nikol je bila i gost kod čuvene ``Opre`` gde je savjetovala sve žene i mame da se fokusiraju na to da budu uporne i motivisane, a ne da se stalno ogledaju i razmišljaju o svom izgledu.

 

- Mi majke smo stalno fokusirane na to da se brinemo o drugima, ali moramo da nađemo način da vratimo i sebe na listu prioriteta - savejtuje Dženifer Nikol.

 

Ova uspješna biznismenka je i personalni trener i sa svojim klijentima radi šest krugova od tri seta vježbi snage koje traju 30 sekundi, a poslije kojih odmah slijedi 30 sekundi kardio vježbi. Tako se podstiče metabolizam da se intenzivno ubrzava i usporava, čime se jako brzo sagorijevaju masti.

 

- Savjetujem ženama da rade više vježbi snage, a ne toliko kardio vježbi, jer je dobar tonus mišića zapravo izvor mladosti - otkriva Dženifer.

(Žena Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.