x

NEVRIJEME U NOVOM SADU ODNIJELO PRVU ŽRTVU: Kćerku ubilo drvo dok je vozila auto, otac lakše povrijeđen!

Jak pljusak i nevrijeme pogodili su danas Novi Sad, a u automobilu na koje je palo drvo poginula je žena srednjih godina koja je upravljala vozilom.

Kako nezvanično saznajemo do tragedije je došlo kada se usljed nevremena drvo, stare topole, polomilo i palo na automobil kojim je upravljala nesrećna žena Š.A. (43). Kako nezvanično saznajemo na mjestu suvozača sjedio je njen otac S.S (83) godine koji je zadobio teške tjelesne povrede i trenutno je u Kliničkom centru Vojvodine.

 

Kako saznajemo, na ulazu u grad iz pravca Zrenjanina kod Šangajske rasksrnice drvo je palo na automobil, a vatrogasci su prema riječima očevidaca isjekli automobil u kome je jedna žena stradala.

 

Kako nam je potvrđeno u Hitnoj pomoći, žena srednjih godina poginula je na licu mjesta i ljekari su mogli samo da konstatuju smrt. S.S. (83) je prevežen u Klinički centar Vojvodine u svjesnom stanju.

 

Kako nezvanično saznajemo drvo je palo na automobil marke Fijat koji je išao iz Zrenjanina ka Novom Sadu i koji je bio u pokretu. Saobraćaj iz pravca Begrada i Zrenjanina je blokiran, a uviđaj je u toku.

 

Kako nam je rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, S. S. je trenutno na dijagnostici, a o njegovom stanju više će znati nešto kasnije.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.