x

NIJE BILA OPREZNA: Ovako je Lukas saznao da ga Sonja vara!

Danima unazad domaći mediji bruje o navodnom razvodu Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Naime, Aca je Sonju uhvatio u prevari sa košarkašem Markom Jarićem, sa kojim se Lukasova žena viđa proteklih mjeseci.

Iako su Sonja i Marko pazili da se viđaju isključivo dok je ona u Majamiju, u kojem je proteklih mjeseci često boravila, Aca je za prevaru saznao čim se Sonja vratila iz Amerike.

 

- Lukas već izvijesno vrijeme sumnja da ga Sonja vara. Nikako nije mogao da utvrdi o kome je riječ, sve dok mu jedno veče nije pala ideja na pamet da zamijeni kartice u telefonima i u Sonjino ime se dopisuje sa osobom sa kojom se ona viđa. Ostao je šokiran kada je saznao da je to Jarić - kaže izvor i dodaje:

 

- Kako ne bi pravio dramu prije nego što sve izađe na vidjelo, on je jedno veče, dok su bili na večeri u Sonjino ime poslao poruku Jariću da ga odmah pozove na telefon. Košarkaš je to i uradio, a onda je Lukas pružio Sonji telefon i rekao: ``Neko te zove, javi se``. Ona je ostala izbezumljena i posramljena, a folker je tako shvatio da je ipak sve istina - završava naš izvor.

 

U restoranu je nastao potpuni haos, počeli su da se svađaju pred svima, a Sonja je čak i zamalo zaplakala. Tako je nastao pravi pakao.

 

Sonja je trenutno u Dizeldorfu sa kćerkom Viktorijom, Aca je takođe van granica naše zemlje, dok je Jarić sa kćerkama Valentinom i Sijenom u Srbiji.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.