x

NIJE KRIO EMOCIJE: Evo šta je Novak Đoković uradio kada je dobio kćerku!

Jelena i Novak Đoković presretni su zbog rođenja kćerkice, kojoj su dali ime Tara. Malena djevojčica iznenadila je roditelje jer je stigla na svijet dvije nedjelje prije predviđenog termina. Porođaj je protekao u najboljem redu, mama i beba se oporavljaju, a tata Nole je, kako saznaje „Alo!”, zaplakao kad je kćerkicu uzeo prvi put u naručje.

- Tara je stigla malo ranije nego što je bilo predviđeno, ali je sve prošlo dobro. Uvijek postoji doza straha kad se o ovim stvarima radi, pa su i Jelena i Novak strepili kako će sve da prođe. Na kraju, kad je Tara stigla, oboje su mogli da odahnu i da se raduju. Novaka su toliko savladale emocije da je zaplakao od sreće kad je uzeo Taru u naručje - kaže za „Alo!” izvor blizak porodici Đoković i dodaje da se i maleni Stefan radovao kad je čuo da je dobio sestricu.

 

- Stefan jeste mali, on će 21. oktobra napuniti tri godine, ali je sve vrijeme Jelenine trudnoće bio svjestan da stiže sestra i radovao se tom trenutku. Kad su mu rekli da se Tara rodila, počeo je da skače od sreće. Jedva čeka da mama i seka dođu iz bolnice kući, pošto on ne može da ih posjeti - dodaje izvor „Alo!”.

 

Jelena se, kao i prošlog puta, porodila u bolnici u Monaku. Radi se o čuvenom bolničkom kompleksu „Grejs Keli”, koji je počeo sa radom sredinom 20. vijeka.

 

Porodilište je otvoreno davne 1949. godine, a kompletan prostor odiše luksuzom kakav se ne može vidjeti kod nas, pa ne treba da čudi što se tu porađaju žene bogatih nasljednika i moćnika Evrope.

 

- To je bolnica u kojoj se rodila i princeza Šarlota Kaziragi, sestričina princa Alberta Drugog od Monaka i unuka Grejs Keli. Ona je u toj istoj bolnici rodila i svog sina. Bolnica ima privatne sobe sa kupatilima, cjelodnevnu njegu i prisustvo ljekara. Pacijenti dobijaju jelovnik od pet zvjezdica, a apartman za porodilje ima čak 70 kvadrata, pa svi članovi porodice mogu da dođu u posjetu- kaže naš izvor i dodaje:

 

- On sadraži svu opremu koja može da zatreba, a uključuje i apsolutnu privatnost onome ko ga koristi. Zbog svega toga ni cijena nije naivna. Sam porođaj košta oko 5.000 eura, a svaki naredni dan proveden u porodilištu naplaćuje se dodatnih 1.000 eura - objašanjava naš izvor i dodaje da Stefan, nažalost, ne možda da ode da vidi mamu i sestru jer je djeci ispod 15 godina zabranjen ulaz u bolnicu.

 

Inače, sa Jelenom je u Monaku cijela porodica Đoković, kao i njeni roditelji, pa će bar oni imati mogućnost da posjećuju Jelenu i Taru dok su u porodilištu, dok je Novak tamo uglavnom sve vrijeme.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.