x

NIJE MOGAO DA VJERUJE: Đole Đogani iz novina saznao da mu se bivša supruga udaje!

Đole Đogani, koji je 10 godina bio u braku sa Slađom Delibašić, umalo nije doživio šok kad je saznao da mu se bivša supruga za osam dana po drugi put udaje, i to za 15 godina mlađeg pripadnika Žandarmerije Milana!

Frontmen grupe Đogani fantastiko odbijao je da povjeruje da će se denserka uskoro zareći na vječnu ljubav drugom muškarcu poslije samo dva mjeseca zabavljanja, ali kad smo mu objasnili da je već zakazano crkveno vjenčanje u crkvi Ružici na Kalemegdanu, kao i svadbeno veselje u poznatom zemunskom restoranu, poželio joj je sreću.

 

- Od tebe sad čujem da se Slađa udaje. Jel‘ to provjerena informacija? Prije dva dana bio sam sa Silvijom i ništa mi nije rekla. Ako krije da se udaje i za to zna mali broj ljudi, otkud vi znate? Ne čujem se često s njom, već samo sa kćerkama, koje redovno viđam. Čuo sam da je našla nekog malog i da je u vezi mjesec-dva. 

 

Ako me pozove na vjenčanje, neću moći da dođem jer 28. i 29. avgusta imam zakazane nastupe, ali poslaću joj buket cvijeća i poželiti joj svu sreću ovog svijeta. Zar to nije divno?! Ne mogu da dajem pare u kovertama, moram da školujem djecu. Marineli plaćam školu 2.000 eura godišnje, ne mogu još i drugima da dajem novac - rekao je Đole i dodao da se ne miješa u pjevačicin izbor muškaraca, ali da mu je važno da njen budući muž bude dobar prema njihovim kćerkama Silviji i Marineli.

 

Važna su mu samo djeca

 

- Nemam ništa protiv toga što joj je dečko mlađi 15 godina i što je policajac, to je njen izbor i njena stvar. Dobar odabir je sreća za moju djecu jer će on sigurno živjeti kod nje ili često dolaziti - poručio je Đogani. 

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.