x

NIKAD BRUTALNIJE UVREDE U RIJALITIJU: Sjekao bih te na komade! Prodala si dijete za slavu!

Divna Milovanović poznatija kao Divna DNK, tokom igre istine otkrila je da bi voljela da ima s*ksualne odnose sa Banetom Čolakom. Kada je to čuo Bora Santana pobijesnio je i osuo žestoko.

Naime, on je izgovorio niz uvredljivih komentara upućenih njoj.

 

``Sram te bilo džukelo jedna. Da Bog da te Arapi otkupili! Jedva čeka da je Bane j*be, a muž joj kući! Imala si stomak do zuba, a je*ala si se dok ti oči nisu ispale, je*em te u usta buđava. Sjekao bih te na komade! Ti si nemoralno go*no koje bi prodalo svoje dijete za slavu. Je*em li te u usta da te je*em``, vikao je Bora.

 

Marko Janjušević Janjuš pokušavao je da smiri situaciju, međutim Divna je uzvraćala udarac.

 

``To možeš da pričaš Maci. Šta ste sve vas dvoje radili! Idi bre vrati se u Železnik. Tebe moj Marko mrzi, ne može očima da te gleda``, drala se zadrugarka.

 

Bora je nastavio da joj prebacuje kako ne voli svoje dijete i da ne može da vjeruje da je prevarila muža tokom trudnoće.

 

``Ti se vadiš na tvoj socijalni problem, ja ću da ti platim operaciju! A ne da ovdje uzimaš od naroda. Mrš u pi*ku materinu. Dovela si ovdje muža, dečko je bolestan u glavu. Napravila si od bolesnog čovjeka da bude nasilnik``, urlao je Santana.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.