x

NIKO JE NE BI PREPOZNAO: Ovako je atraktivna zadrugarka izgledala PRIJE PLASTIČNIH OPERACIJA! (FOTO)

Poslije mjesec dana emitovanja rijalitija ``Zadruga`` gledaoci su imali prilike da malo bolje upoznaju učesnike koje prate 24 sata. Neki su tek pojavljivanjem u ovom šouu koji obara rekorde gledanosti dospjeli u žižu javnosti, a jedna od njih je i model Sanja Stanković.

Ona je tamo privukla pažnju jer je optuživana da je dvolična i da nikome ne kaže šta misli, kao i time što je priznala da joj se dopada dečko njene drugarice Teodore Džehverović - Anđelo Ranković.

 

Ono što je ljudima prvo upalo u oko jeste da se Sanja, iako je veoma lada, podvrgla plastičnim operacijama, što je posebno vidljivo kada se radi o usnama.

 

Naš portal je uspio da dođe u posjed njene fotografije iz mlađih dana, prije nego što je otišla pod nož i na njoj se jasno vidi kako je izgledala prije korekcija.

 

Na osnovu fotografije može se zaključiti da je atraktivna plavuša osim usana uvećala i grudi, dok su joj obrve stilizovane znatno drugačije, pa bi je rijetko ko prepoznao da se ova fotografija ne nalazi na njenom profilu na društvenoj mreži.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.