x

NIKO NIJE ZNAO DA KAŽE GDJE MI LEŽI MRTVO DIJETE: Potresna ispovijest majke Nikole koji je stradao pomažući drugima!

- Moje dijete je poginulo jer je željelo da pomogne drugima koji su se našli u nevolji. Zaslužujemo, kao roditelji, da saznamo sve okolnosti te tragedije. Nikola je bio profesionalni vozač i dobro je znao kako treba da se ponaša na drumu. Najgore od svega je što moramo sami da sklapamo kockice i tražimo istinu – priča kroz suze za Novosti majka Nikole (23) iz Ražnja, koji je u teškoj nesreći poginuo kod Velike Plane još 18. decembra.

Nikola se sa još dvojicom kolega vraćao kamionom iz Beograda, gdje su odvezli turu asfalta, kada je ugledao prevrnuti auto i odmah signalizirao kolegama da stanu i pomognu unesrećenima. Dok su pokušavali da sklone prevrnuti automobil, na njih je naletjelo vozilo kragujevačkih tablica i udarilo u gumu kamiona koji je bio parkiran u blizini. Od siline udara, auto se odbio i udario u nikolu i auto u kome su bili povrijeđeni.

 

Snežana i Dragan, njegovi roditelji, uporno pokušavaju da saznaju šta se dogodilo te kobne večeri, i da li je njihovom sinu bilo spasa.

 

Zvanično, osumnjičenih za ovu saobraćajnu nesreću, nema.

 

– Boli nas činjenica da je Hitna pomoć iz Velike Plane kasnila dva sata, i sve to vrijeme Nikola je bio živ. Čak i kada su stigli, nisu pokušali da mu ukažu pomoć, već su ga prevezli do bolnice u Smederevskoj Palanci, gdje je i preminuo – kaže majka Snežana.

 

Ona je takođe zdravstveni radnik i kako kaže, ogorčena je na ponašanje kolega koje su je ignorisale i nisu joj ponudili ni čašu vode, iako je doživjela veliku traumu zbog gubitka sina jedinca.

 

– Kad smo stigli, niko nije znao da nam kaže gdje leži mrtvo dijete, već je suprug redom otvarao vrata sve dok ga nismo pronašli.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.