x

NIMALO OČEKIVANO, DOVELA JE DO PLAČA: Evo šta je Brena priredila majci Ifeti!

Lepa Brena organizovala je proslavu iznenađenja povodom majčinog 80. rođendana. Pjevačica kaže da je poslije majčine nedavne operacije koljena veoma emotivna i da je sa godinama postala njena kopija, te da se bez riječi i samo pogledima odlično razumiju.

Ifeta Jahić trenutno boravi u Beogradu, gdje joj je kćerka obezbijedila najbolju rehabilitaciju.
 

- Majka se poslije operacije osjeća dobro uprkos godinama i drugim zdravstvenim tegobama. Svaki njen napredak daje mi vjetar u leđa. Godi joj pažnja, ali ona nije zahtjevna žena i nije navikla da brat i ja bdimo nad njom, jer je to bila njena uloga cijelog života. Bitno nam je da je ovdje uz nas - kaže Brena ne krijući suze.
Budući da nije znala da joj kćerka sprema rođendansko veselje, Ifeta je emotivno podnijela dolazak gostiju.
 

 

- Uspjela sam da sa svojim najmilijima oduševim majku, koja je od mene napravila ličnost kakva jesam. Plakali smo i smijali se u isti mah i pjevali u slavu njenog života. Suze su pokazatelj sreće što smo na okupu poslije svega što smo prošli u životu. Pjevali smo joj i svirali omiljene pjesme, sevdalinke, sve one koje sam prošle godine snimila za njenu dušu. Njena omiljena je “Karanfil se na put sprema”, te je ona na proslavi bila nezaobilazna - kaže pjevačica.
 

Pored rođendanske torte, Ifeta je dobila mnoštvo poklona, a posebno se obradovala mornarskoplavom setu garderobe i specijalnom daru od kćerke.
 

- Osim lijepe garderobe, koja je mamin fetiš, donijeli smo joj još štošta. Kupili smo joj dobru kremu protiv sunčanih pjega, kao i divan prsten u njenom stilu - otkriva folk zvijezda.

 

Izvor:Blic.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.