NOĆ PROFI BOXA U GORAŽDU!

01.03.2015 18:00
noc-profi-boxa-u-gorazdu-main

U nedjelju 01. Marta u GoraŽdu će se održati borilačka manifestacija pod nazivom „Noć Profi Boxa“  u Sportskoj dvorani Mirsad Hurić sa početkom u 20 sati. Ovaj izuzetno zanimljiv sportski događaj će organizovati Klub Borilačkih Sportova „Šampion“ iz Sarajeva. Kako dodaje Trener Šampion Team Haris Radmilović pripreme za spektakl su u završnoj fazi.

Na ovoj borilačkoj smotri očekuje se 10 veoma atraktivnih mečeva u  boxu, a nastupiti će borci iz Bosne i Hercegovine,Srbije te iz Njemačke. Glavni okršaj te večeri će imati Haris Radmilović Protiv Gorana Dinića iz Srbije. Iste večeri će nastupat i Adnan Žilić,Iko Džafić,Kerim Vranešić,Dražan Janjanin,Goran Zorić,Ivan Sakić,Saša Dajić,Anes Šarac te Vlado Dostić.

 

Očekuje se dosta zanimljivih borbi u boksu te jedna borba je po MMA pravilima.

 

Haris Radmilović radi meč za prvaka Balkana, a Iko Džafić radi meč za Evropsku Inter Nacionalnu titulu - radi se 12 Rundi. Ado Žilić ce braniti Svjetsku titulu koju je osvojio prošle godine u Prijedoru.

 

Kako je izjavio Samir Radmilović koji je u Organizaciji samog događaja sve pripreme teku svojom dinamikom. Od petka će se nacći ulaznice u prodaji koje koštaju 5 KM i VIP ulaznice od 10 KM, a mogu se kupiti u Dvorani Mirsad Hurić.

 

Rezervacije ulaznica možete izvršiti na broj 060-335-7096 i u Caffe bar Bumerang i Hotel Behar.

 

Na manifestaciji će biti gost iznenađenja večeri.

 

Zahvalili bi se: Foto Art Sarajevo,Eko-Fis,Optika-Alma Vogošca,King of Ring Sarajevo,Manko doo Sarajevo,Restorani i Hotel Bosna Ilidža,Vlada Kantona Goražde,Opština Goražde,Ministarstvo za Obrazovanje Mlade,Nauku,Kulturu i Sport Goražde.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.