x

NON STOP SE MOLI BOGU: Viki Miljković ne može da zatrudni!

Pjevačica Viki Miljković prije devet godina rodila je sina Andreja, a iako je na pragu pete decenije, voljela bi da se ponovo ostvari u ulozi majke. Četrdesetogodišnja pjevačica pričala je o svojoj velikoj želji, koja je ujedno i želja njenog sina, ali to nikako da se desi.

``Voljela bih da imam još djece i planiram prinovu. Moj Andrej jedva čeka brata ili sestru i on je najveći inicijator da ja ostanem u drugom stanju. Nije nimalo ljubomoran, on bi da rodim još petoro``, rekla je Viki još prije dvije godine, ali po tom pitanju ništa se nije desilo.

 

Članica žirija Zvezda Granda tvrdi da je zaljubljena u svog muža kao prvog dana i da jedva čekaju da prošire porodicu.

 

``Sve je u Božjim rukama, kad on odluči, to će se dogoditi. Ono što je do nas, to je riješeno. Želim da rodim i kćerku i sina, svejedno mi je šta će biti. Sa mojim mužem Tašketom, naravno, o tome pričam, oboje to želimo. Ako ni zbog čega drugog, moram to da uradim zbog sina, koji stalno pita kad će, kad će… Dosadan je``, rekla je Viki prošle godine.

 

Pisalo se i da je pjevačica u panici jer ne može da ostane trudna. Prvo što su im ljekari rekli jeste da je moguće da Viki u glavi ima neku psihičku blokadu i da zbog toga još nije zatrudnila. Kada su shvatili da već dugo ne mogu da dobiju dijete, pjevačica i njen suprug morali su da posjete ljekara.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.