x

NOVA DRAMA BRUTALNO PRETUČENE MARIJE: Nakon velikog horora, ponovo u strahu za život!

Marija Ferizović (22), žrtva nezapamćenog zlostavljanja i torture svog nevjenčanog supruga Ahmeta Marinkovića (41), uplašena je za bezbijednost sebe i svoje djece jer je načula da monstrum u zatvoru uveliko priprema osvetu.

Ferizovićka kaže da su do nje stigle priče o tome kako Ahmet po Centralnom zatvoru naglas priča kako će joj se osvetiti, što je za Kurir potvrdilo i nekoliko dobro obaviještenih sagovornika.

 

- Nije joj oprostio što ga je prijavila, a posebno što je o zlostavljanju kasnije govorila i javno, kako na sudu, tako i u medijima. I dalje bijesni po ćeliji kad mu neko pomene njeno ime - kaže izvor Kurira.

 

Nesrećna žena, koja se ni poslije osam mjeseci nije u potpunosti oporavila od monstruoznog nasilja, kaže za Kurir da su njeni strahovi opravdani.

 

- On je spreman sve da uradi, posebno jer mene krivi što u Srbiji predstavlja simbol nasilnika. Ne znam koliko su sve te priče tačne, ali sam veoma zabrinuta. Plašim se i za sebe i za djecu i voljela bih da me smjeste u sigurnu kuću - kaže Marija.

 

Podsjetimo, Ahmet je Mariju dva dana zlostavljao u iznajmljenom stanu u Kaluđerici, u kojem su živjeli sa troje maloljetne djece.

 

- Pripremio je rekvizite za mučenje, među kojima je bila letva sa ekserom, makaze, žilet, cijev, kojom me žigosao... Tražio je od mene da mu priznam da sam bila s gazdinim sinom ili će me ubiti. Priznala sam mu iz straha. Na kraju me je natjerao da jedem njegov i bebin izmet - ispričala je ranije zlostavljana djevojka.

 

Zbog povreda koje je pretrpjela Marija Ferizović je operisana u Kliničkom centru, a ljekari su ustanovili da je imala brojne stare prelome od ranijih batina. Marinković je u martu ove godine osuđen na 39 mjeseci zatvora.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.