x

NOVA HIT APLIKACIJA U REGIJI Hrvati se ispovijedaju i odaju najveće tajne: Spavala sam s očevim prijateljem...

Postoji cijeli niz životnih situacija i tema o kojima je jednostavno nemoguće otvoreno pričati, kako na društvenim mrežama kao sto su Facebook i Instagram, tako i u stvarnom životu. Misao je to kojom su se vodila braća Davor i Bojan Pavić prilikom izrade nove aplikacije koja je brzo postala hit.

``Zato smo razvili aplikaciju Pongo na kojoj nema stvarnih imena. Korisnici pišu pod nadimkom kako bi mogli potpuno otvoreno razgovarati o svim tim temama s drugim korisnicima. Na aplikaciji je moguće i privatno upoznavati nove ljude te chatati s njima jedan na jedan``, opisuje Davor za Index.

 

Aplikacija je posebno popularna među mladom publikom, posebice onom starosti između 18 i 20 godina. Zanimljivo je da na servisu dominiraju djevojke pa tako ne čudi što su uz osobne teme popularne i teme poput šminke i mode.

 

``Broj korisnika svakim danom raste tako da je konstantno među top aplikacijama na hrvatskom app storeu u kategoriji socijalnih mreža``, naglašava Davor.

 

Da biste ispričali drugima što vas muči, trebate instalirati Pongo, izabrati nadimak i to je to. Sve što vam padne na pamet možete podijeliti s drugim korisnicima.

 

``U historyju sam dečku vidjela gay por*iće i to više njih. Cijeli svijet mi se srušio. Je li moguće da ih je iz zaje*ancije gledao? Što mislite o tome?``, samo je jedno od postavljenih pitanja.

 

Na sličnom principu funkcionira i planetarno poznati Whisper, no on je mnogo površniji i svodi se samo na ispovijesti korisnika, dok se na Pongu mogu voditi prave rasprave.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.