x

NOVA SAZNANJA: Evo ZAŠTO je Božidar ubio sina, suprugu, šuraka, pa sebe! OTKRIVEN RAZLOG!

Božidar Dačić (77) je hicima iz pištolja ubio svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snajku Goricu je teško ranio,a potom se biciklom odvezao do crkve svetog Arhangela Mihaila, gdje se i ubio. Gorica je ranjena sa tri metka, prebačena je u požarevačku bolnicu i nalazi se van životne opasnosti.

Pola sela je blokirano zbog zločina, a radnici JP “Pogrebne usluge” odnijeli su tijelo Pavla Živkovića, jedne od žrtava Božidara Dačića, a potom sina i Miroslava i supruge Rade.

 

Veliki broj mještana okupio se ispred crkve svetog Arhangela, mjesta gdje je Božidar izvršio samoubistvo. U dvorištu crkve je i bicikl, kojim se Božidar, navodno dovezao poslije trostrukog ubistva koje je izvršio.

 

Prema posljednjim saznanjima izvještača sa lica mjesta, koje je dobio od mještana, do tragedije je došlo zbog spora oko kuće:

 

– Oni su bili dobri ljudi. Sudili su se zbog kuće koju su napravili u Bariču,a Rada, njegova supruga je prepisala kuću na sebe, bez njegovog znanja. Kasnije su na sudu odlučili da tu kuću podijele na tri dijela, zbg čega je Božidar poludio i rekao da će da ih pobije – kaže jedna mještanka razloge porodičnih nesuglasica.

 

Te svađe išle su toliko daleko da je Božidar namjerno uzorao cijelu baštu koju je njegova supruga Rada obrađivala.

 

Očevidac porodične tragedije, Rade Meca, je rekao sljedeće:

 

– Imali su svađe dvije – tri godine, niko živ ne zna zašto su se svađali. Nisu nikako mogli da se slože. Juče je bio kod mene na ručku, ništa nije nagovještavalo na zločin. Jutros sam ga vidio kada ih je pobio. Rekao je “ja sam njih sve sredio, idem i ja sada da se ubijem  – rekao je očevidac zločina, Božidarov brat od tetke, Rade Meca.

 

– Imali su suđenje u četvrtak, njegovoj ženi je tada pozlilo. Miroslava, njegovog sina, sam vidio prije nekoliko dana, bio je normalan. Kažu da mu je supruga van životne opasnosti. Miroslav ima sina i kćerku žive u Austriji, ima i unuče – rekao je drugi komšija, Milomir Sokić.

 

Tijelo Pavla, šuraka, koga je Božidar ubio, trenutno se nalazi na ulici i pokriveno je ćebetom. Pavle je takođe gastarbajter i njegova porodica živi u Italiji.

 

– Hranio sam stoku i čujem dva pucnja. Meni došlo u glavu da se desilo nešto. Moja žena trči i plače. Ja sam bio daleko od mjesta tragedije, možda 50-60 metara. Pavle je moj rođak, njegov sin i supruga žive u Italiji, on je ovdje – rekao je Radiša Živković.

 

Do sad nije zabilježen bilo kakav ispad ili slučaj porodičnog nasilja u vezi sa porodicom Dačić iz Bariča.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.