x

NOVAK I JELENA DANAS SLAVE ROĐENDAN SINA STEFANA: Iznenadit ćete se kako!

Novak i Jelena Đoković su sve podredili slavlju za Stefanov drugi rođendan! Oni će današnji divan dan svog prvenca proslaviti u krugu porodice, a na ručak će ići u restoran „Ekvita” u Monte Karlu.

Đokovići ne žele da prave nikakvu senzaciju zbog rođendana, jer je to dan za porodicu. Stefan je dječak koji je non-stop okružen pažnjom najbližih, koji se trude da mališana nauče pravim životnim vrijednostima - da izraste u dobrog čovjeka koji će biti zdrav, voljen i srećan.

 

- Neće biti nekog centralnog događaja koji će obilježiti taj dan. Oni će biti kod kuće, a na ručak će otići u „Ekvitu”, restoran koji su ranije tokom godine otvorili. Neće ići u igraonicu, niti će biti nečega senzacionalnog. Vrlo su skromni i biće sve podređeno Stefanu - kaže izvor „Alo!”.

 

Novakovi roditelji Srđan i Dijana, braća Marko i Đorđe, kao i Jelenini roditelji i sestra Marija stigli su u Monte Karlo dan prije velikog događaja.

 

- Biće to intimna proslava u krugu najbližih - rekao je za naš list izvor blizak Novaku i Jeleni.

 

- Pošto je Stefan još mali i ne ide u vrtić, pa nema još drugare, on će na svoj najsrećniji dan biti okružen ljubavlju svojih roditelja, baka i deka, stričeva i tetke.

 

Poznato je da se cijela porodica Đoković zdravo hrani, pa će sigurno uživati u specijalitetima šefova kuhinje u „Ekviti”. Jelena će sinu napraviti tortu bez šećera, baš kao što je to učinila i za njegov prvi rođendan. Za nju će koristiti zdrave sastojke poput voća, oraha, kakaa, rogača, kokosa.

 

Novak je stigao prije nekoliko dana iz Šangaja u Monte Karlo i sve vrijeme učestvuje u pripremanju slavlja.

 

- Stefanov rođendan je trenutno nešto što željno iščekujem. Fokusiran sam na taj događaj sto odsto. Imam dosta stvari koje moram da obavim van terena - rekao je najbolji teniser svijeta pred povratak iz Azije u Evropu.

 

Iza Novaka je još jedna nevjerovatna godina, ali najbolji teniser svijeta uvijek u prvi plan stavlja porodicu i činjenicu da su mu supruga i sin donijeli neophodnu sigurnost.

 

- Toliko pređenih meridijana, ali, na kraju dana, moje omiljeno mjesto je topli dom, pored Jelene, našeg divnog dječaka i naših ljubimaca - stalno ističe Novak.

 

Porodica je, naravno, uvijek u prvom planu. Tako i treba. Bravo, Novače!

 

Voće, orasi, rogač...

 

Jelena će sinu napraviti tortu bez šećera, baš kao što je to učinila i za njegov prvi rođendan. Tada je na Instagramu objavila: „Naravno, rođendan nije rođendan bez torte i svjećica! Mi se uvijek trudimo da u kući imamo nešto slatko za grickanje (BEZ ŠEĆERA!), pa smo i za Stefanov rođendan spremili zdrave, slatke kolače. To znači - bez šećera, brašna, jaja, mlijeka, glutena i čokolade. Mi smo se služili drugim opcijama, koristeći zdrave sastojke - voće, orahe, kakao, rogač, kokos... Naša porodica, koja nije striktno na dijeti, obožava ove stvari! Moja mama je bila zabrinuta da će ovo biti mala torta za sve nas (da je veće bolje, samo je mit), ali tada je shvatila da se zbog ovih sastojaka najedete brzo, zadovoljivši želju za šećerom.“

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.