x

NOVI DETALJI O ZLOČINU I BRAKU OCA KOJI JE IZBO BLIZANCE: U posljednje vrijeme je često uzimao bebe u naručje i govorio...

Dejan Krstičić (35), osumnjičen da je ubio bebu - dječaka starog 40 dana, a njegovog brata blizanca teško ranio saslušan je u tužilaštvu u Uroševcu, gdje mu je određen pritvor. Dejan je poslije zločina, zagrlio brata Neška i molio ga da ga vodi u policiju. Ni sada, poslije hapšenja nije svjestan šta je uradio. Na saslušanju su mu rekli da je jednog sina ubio, da je Nemanja mrtav.

``On je vrtio glavom, izgovarajući: ``Nije moguće. Ne vjerujem`` - priča za ``Blic`` Dostana Kuzmanović, tašta Dejana Krstičića (35), koji je u ponedjeljak uveče u porodičnoj kući u Štrpcu nožem ubio sina Nemanju, a ranio sina Danila, stare svega 40 dana.

 

Dostana kaže da su njena kćerka Ana i Dejan imali idealan brak.

 

``Takvog braka nije bilo. I njegovi roditelji, naši prijatelji su divni ljudi. Podigli su kredit, ozidali veliku kuću za trojicu sinova. Ana se sa svima lijepo slagala. I Dejan je bio dobar prema nama. Posljednji put kad smo bili kod njih, on nam je skuhao kafu. I u gradu ga svi vole, njegovi đaci, direktor škole u kojoj je radio. Nikad ni sa kim nije bio u svađi. Ali od kako su se djeca rodila, promijenio se. Uzme dijete u naručje i govori: ``Će mi ga uzmu, će mi ga uzmu``. Bojao se. Veliki strah je imao. I onda nesreća. Velika nesreća. Ana je moja kćerka, ali bolje da je ubio nju i njega, nego što je nasrnuo na djecu... Tragedija. Svi u Štrpcu plaču. I drvo i kamen`` - kaže Dostana.

 

Dostana kaže da je Ana sve vrijeme uz Danilovu bolničku postelju. Danila je otac nožem ubo u stomak, vrat i posjekao po licu.

 

``Srećom, nisu duboke rane. Sad je u sobi sa Anom. Kaže da je prepoznao poslije operacije. Smije joj se. Jadničak, izgubio je brata blizanca i to od očeve ruke. I ja sutra idem kod njih u Niš`` - kaže Dostana.

 

Podsjetimo, ubica Dejan Krstičić iz Štrpca nasrnuo je sa nožem na bebe, blizance Danila i Nemanju stare samo 40 dana dok je njegova supruga Ana (27) sjedila na krevetu sa djecom.

 

Ubijena beba, Nemanja Krstičić, sahranjen je juče u Štrpcu.

 

Dejan Krstičić je odmah poslije zločina uhapšen, a dan kasnije je prebačen u Uroševac, gdje je saslušan u tužilaštvu.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.