x

NOVI DETALJI RAZVODA VIJEKA: Anđelina Džoli htjela da se...

Ijan Halperin bacio je novo svjetlo na odnos Breda Pita i Anđeline Džoli, u knjizi ``Branđelina, neispričana priča``, u kojoj između ostalog tvrdi da je do razvoda došlo jer je glumica željela da ima ``slobodniji`` brak sa ocem njene djece. Pisac tvrdi da je Anđelina željela da se sa djecom odseli u Veliku Britaniju, gdje bi radila i dalje na humanitarnim projektima za djecu, i usput gradila ozbiljniju političku karijeru, dok je za Breda planirala da ostane u Los Anđelesu.

Naime, Halperin tvrdi da je Anđelina željela da se sa djecom odseli u Veliku Britaniju, jer je željela da se posveti humanitarnom radu, dok bi je njen plan za supruga bio da ostane u Los Anđelesu. Tako bi održali pozitivni imidž u javnosti, ali u stvarnosti, Anđelina je željela da ima otvoren brak, tvrdi pisac.

 

Međutim, ova ideja se nije dopala Pitu, i upravo je Anđelinina želja da bude sa drugim muškarcima presudno uticala da se njihov brak raspadne.

 

Ono što Halperin takođe otkriva je da su Bred i Anđelina bili nevjerni jedno drugom, ali da do sada razvod nije bio opcija, budući da Pit nikada nije želio da napusti porodicu.

 

Takođe, u knjizi je navedeno i da je Anđelina bila nasilna, i da se Bred zbog njenog bijesa nerijetko se ``zaključavao u sobu`` dok bi ona ``lupala po vratima i vrištala da izađe``.

 

Osim toga, Halperin nimalo nije štedio slavnu glumicu pa je ustvrdio da je Anđelinina najveća ambicija ``da nastavi stopama princeze Dajane čiji je život do detalja proučavala``.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.