x

NOVI DETALJI VJENČANJA TEA I JELISAVETE: Preduzeli su rigorozne mjere, neke stvari su STROGO ZABRANJENE!

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin u nedjelju će pred više desetina zvanica izgovoriti sudbonosno ``da``, a u restoran će moći da uđu samo oni sa pozivnicom. Dok Miloš Teodosić boravi u Crnoj Gori, gdje danima slavi momačko veče, Jelisaveta Orašanin priprema se za posljednju predstavu koju će odigrati prije svadbe. U međuvremenu pravi posljednje pripreme za svadbu koja će se održati u nedjelju u restoranu ``Topčiderac`` na Senjaku.

Svadbu će obezbjeđivati 10 pripadnika privatnog obezbjeđenja, a sve mjere su preduzete kako bi Jelisaveta i Teodosić bez ikakvog ometanja proslavili sklapanje bračne zajednice. Jedna od rigoroznijih mjera je da će tokom čitavog dana u restoranu biti postavljeni ometači za dronove.

 

``Par je želio po svaku cijenu da osigura privatnost. Kako nisu željeli da se svadba pretvori u cirkus, zvali su nekoliko desetina zvanica, a potrudili su se da se svi osjećaju maksimalno opušteno, a ne kao da su pod budnim okom javnosti``, kaže dobro obaviješten izvor.

 

Ono što će svi gosti morati da imaju jesu pozivnice, bez kojih niko, čak ni prijatelji, ne mogu da uđu.

 

``Sala će biti posebno dekorisana, a Jelisaveta je danas privela kraju sve dogovore o detaljima. Miloš joj je sve prepustio jer vjeruje u njen sud, ali i osjećaj za estetiku``, kaže dalje naš izvor i dodaje da će matičar doći u restoran.

 

``Teo je bio za to da matičar dođe u restoran u nedjelju, kako bi odmah sklopili građanski brak, ali i kako bi svi gosti bili prisutni kada izgovaraju sudbonosno ``da``, završava naš izvor.

 

Inače, Jelisaveta i Miloš su u vezi nešto više od četiri mjeseca, a par se upoznao preko zajedničkih prijatelja.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.