x

NOVI HOROR U SRBIJI: Zet mi je držao kćerku u zamrzivaču!

Majka Marine Mijajlović (36), čiji je leš pronađen u kanalu u Velikoj Krsni, tvrdi da joj je kćerku ubio njen suprug Miroslav M., koji je prijavio nestanak prije dvadeset dana.

- ``On je ubio moje dijete. Davao joj je alkohol i lijekove i ubio je. Dvadeset dana ju je držao u zamrzivaču i poslije je bacio, i to golu, vikala je na sav glas``, Mara Mijajlović, majka Marine Mijajlović (36), čije je tijelo pronađeno u kanalu u petak oko 16 sati u Velikoj Krsni kod Mladenovca.

 

Na tijelu nije bilo vidljivih tragova nasilja, ali njeni roditelji sumnjaju da je Marinu ubio njen suprug Miroslav M., inače policajac u penziji. Ona je, kako tvrde njeni roditelji, bila bolesna.

 

- ``Marina je imala epilepsiju. Miroslav je od nje dosta stariji, ali je njenu pažnju privukao alkoholom, pa su se vjenčali. Bila je s njim zato što mi nismo bili u mogućnosti da joj kupujemo lijekove, a on je mogao. Samo što joj je lijekove davao s alkoholom`` - tvrdi Marinina majka.

 

Ona tvrdi da joj je kćerka u braku trpjela nasilje.

 

- ``Maltretirao ju je, a priča se da je zločin počinio još prije 20 dana i da ju je držao u zamrzivaču, pa je poslije golu bacio u kanal`` - kaže Mijajlovićka.

 

Kako nezvanično saznajemo, Miroslav M. je u petak bio priveden, ali je iste večeri pušten kući. Međutim, jučer su ga, kako saznajemo, tražili inspektori, ali ga nisu našli na adresi na kojoj je živio s Marinom.

 

Komšije kažu da ga nisu vidjele, kao ni njegov automobil „mercedes“.

 

- ``Marina je tu od septembra i ono što sam mogao da primijetim jeste da su često izlazili uveče i kasno noću se vraćali. Znam da su oboje pili, a što se tiče Marine sumnjam da bih je prepoznao da sam je vidio`` - priča komšija Miroslav Dabić.

 

On dodaje da mu se Miroslav žalio da je Marina nestala, ali i da je prije toga htjela da ga napusti.

 

MIROSLAV TO NIJE URADIO, SMIJEŠTAJU MU MARININI RODITELJI

 

Rođaci Miroslava M. za Kurir su rekli da on nema veze s ubistvom i da ne zna kako je Marinino tijelo završilo u kanalu.

 

- On to nije uradio, Marinini roditelji žele da mu namjeste ubistvo. Na njenom tijelu nema tragova ubistva i sigurno je prirodna smrt. Niko od nas ne zna kako je njeno tijelo završilo tamo - rekli su Miroslavljevi rođaci, koji nisu željeli da im objavljujemo ime.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.