x

NOVI HOTEL: Scandinavian HOME of Ulcinj idealan za vaš odmor!

Scandinavian HOME novi je hotel u Ulcinju, idealan za vaš smještaj i bezbrižne dane. Okružen s palmama i borovom šumom, samo par minuta hoda od prelijepih plaža Scandinavian HOME nudi moderno opremljene sobe s modernim kupatilima, besplatni internet, obiteljski restoran i bazen.

Scandinavian HOME je novootvoreni porodični hotel, gdje Vas očekuje ljubazno osoblje, kad god se uputili tamo. Idealan je za mirne porodične odmore, a ono što ga svakako izdvaja jeste pristupačna cijena, sama jednostavnost i elegancija i to što predstavlja poseban kutak u Ulicinju za sve one kojima kvalitetan godišnji odmor predstavlja komforan smještaj, okruženje, mir i bazen okružen zelenilom. 

 

Scandinavian HOME se nalazi na sjajnoj lokaciji - Ulcinjsko polje bb, ulica Teuta. U svim sobama ima balkon, AirCondition & mugućnost koristiti bazen. Također tu su Wireless (Internet), Kabel TV,  kao i obezbijeđen veliki parking sa video nadzorom...

 

Cijene su 30 € po osobi. U to ulazi doručak i večera! Djeca do 12 godina imaju popust u pola cijene - 50%. Djeci do 2 godine smještaj je gratis!

 

Kontakt i rezervacije:
 +382 69 467 970

 

Viber:
+46 73 640 87 95

 

Facebook stranica: 
https://www.facebook.com/ScandinavianHomeofUlcinj/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.