x

NOVI PRAVAC ISTRAGE MISTERIOZNOG ZLOČINA: Marjanovići se plaše Jeleninog ubice, ZATO GA I KRIJU!

Porodica svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović živi u paničnom strahu od njenog ubice i zato ga i krije od policije, tvrde najbolji srpski kriminolozi! Analizirajući istragu koja traje već 86 dana, policijski i kriminološki stručnjaci Marko Nicović i Dobrivoje Radovanović uvereni su da je Jelenu ubio neko moćan, ko je imao dovoljno dobru logistiku da sakrije sve tragove za sobom.

- Jelenu je ubio neko vrlo opasan, ko je bio u stanju da organizuje tako složeno ubistvo, ukloni sve tragove i zastraši sve moguće svjedoke. Iz dosadašnje istrage jasno vidimo da Jelenina porodica, Marjanovići, znaju dosta toga o ubistvu, ali nemamo dokaz da su umiješani. Dakle, ostaje opcija da je to učinio neko drugi, a da oni to znaju i ne smiju ni da pisnu, jer se plaše da bi ubica mogao da im se osveti - objašnjava policijski stručnjak Marko Nicović.

 

Prema njegovim riječima, ubica bi mogao da bude neko sa estrade ili iz poslovnih krugova, možda i iz svijeta kriminala.

 

- Moguće je da je Jelena bila povezana sa nekim vrlo opasnim, ko joj je pomogao, uložio novac u nju ili je imao sa njom neku drugu vrstu veze. Taj neko se osjetio iznevjerenim i riješio je da se osveti ubistvom. O tome govori i način na koji je Jelena ubijena, sa puno mržnje i strasti. Ako policija želi da pronađe ubicu, mora da pročešlja sve Jelenine tajne veze - istakao je Nicović.

 

Sa druge strane, kriminolog Dobrivoje Radovanović smatra da istraga ``tapka u mjestu`` jer je prvih dana kiša uništila dobar dio tragova.

 

- Policija još uvijek nije došla do krunskih dokaza, a jedan od razloga za to je što su kiša i ljudski nemar uništili tragove na mjestu zločina. Sada je jako mala šansa da se ubica uopšte pronađe, ali ništa nije nemoguće. Podsjetiću da su neki zločinci privedeni pravdi tek nakon nekoliko godina. Mislim da policija radi najbolju stvar koju može u ovom trenutku, a to je da čeka grešku Marjanovića, koja bi možda mogla da ih približi ubici - rekao nam je Radovanović.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.