x

NOVI RAT: Rasta prijeti Ivanu Ivanoviću!

Voditelj Ivan Ivanović se zbog prijatelja Slobodana Nešovića Loke zamjerio reperu Stefanu Đuriću Rasti, a ovaj mu neće ostati dužan. Ivan Ivanović je nedavno u svojoj emisiji stao u odbranu svog prijatelja i saradnika Slobodana Nešovića Loke povodom tvrdnji i sumnje da je Loku navodno pretukao Stefan Đurić Rasta.

- Dečko je prosto debil, treba imati razumijevanja. Nije on kriv. U pitanju je sukob oko intelektualne svojine. Da bi razumio intelektualnu svojinu, moraš imati nekog intelekta. Znači, dečko ne ispunjava ni te uslove - rekao je tada Ivanović.

 

Ova prozivka je mogo uvrijedila repera i on, navodno, planira da tuži Ivana jer ga je u emisiji nazvao ``debilom``.

 

- Rasta je došao kod mene bijesan, bio je ljut što se Ivanović umiješao u njegov sukob sa Lokom. On nije gledao tu emisiju, ali su mu prijatelji javili šta je voditelj rekao i kako ga je nazvao. Preko toga nema namjeru da pređe, već je čvrsto riješio da tuži voditela. Rekao mi je da mora da plati teške riječi - rekao je neimenovani saradnik Stefana Đurića Raste ``Starsu``.

 

- Rasta smatra da nije bilo u redu sa Ivanovićeve strane da ga blati, jer on o njemu nikada ružno nije pričao - završava izvor.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.