x

NUDE JOJ 200.000 EURA DA JOJ UZMU NEVINOST: Milica Pavlović na meti svjetskih milijardera!

Život pjevačice Milice Pavlović dobio je potpuno novi tok nakon što su fotografije njenih grudi dospjele u svjetske medije. Oni ne samo da se bave pjevačicinom karijerom već se interesuju i za njen privatni život, pa su tako nedavno prenijeli pisanja medija kako je sek*i zvijezda, navodno, nevina. To je jednom Kinezu dalo ideju da joj ponudi čak 200.000 eura da sa njim ``skine mrak``.

Srpski mediji su došli u posjed poruke koju je izvijesni Zang poslao pjevačici. Uz pregršt pohvala na račun njenog izgleda ponudio joj je i pozamašnu sumu da provede noć sa njim.

 

- Ćao, Milice. Čuo sam za tebe pošto se o tebi piše ovdje u Kini. Oduševljen sam koliko si sek*i. Ono što me je posebno zainteresovalo je činjenica da toliko dugo čuvaš svoju nevinost. Pronašao sam te ovdje na Instagramu i jako mi se dopadaju tvoje fotografije, toliko si lijepa i sek*i. Fenomenalna si. Dolazim iz veoma bogate porodice i želim da ti ponudim 200.000 dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim da te uvrijedim, ali te molim da prihvatiš moju ponudu. Pogledaj moj profil ovde i shvatićeš da sam ozbiljan. Čekaću tvoj odgovor. Puno pozdrava iz Šangaja - stoji u poruci bogatog Kineza.

 

- Posljednjih dana su mi profili na društvenim mrežama zatrpani porukama sa svih strana i ja to ne stižem da pogledam, ali mi je moj tim pokazao tu poruku. Šta da kažem, dobro sam se nasmijala i vjerujem da je riječ o tome da se neko dobro našalio. Ljudi na društvenim mrežama imaju slobodu da napišu i kažu šta god požele i često to prevazilazi granice pristojnosti, pa sam naučila da takve stvari potpuno ignorišem - rekla je Milica.

 

Na pitanje da li je ipak pogledala profil bogatog Kineza i da li mu je odgovorila Milica kaže:

 

- Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi koji me znaju, znaju da sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak i da uopšte odgovorim na takve poruke - kaže Milica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.