x

Na Ilidži svečano otvoren savremeni medicinski centar SaNaSa!

Prvi privatni medicinski centar u Sarajevu, Poliklinika SaNaSa je povodom svog 17. rođendana bh. prijestolnici i cijeloj BiH poklonio još jedan novi, savremeni medicinski centar SaNaSa – Ilidža, smješten u ulici Dr. Mustafe Pintola broj 31. Na ceremoniji otvaranja poloklinike SaNaSa, crvenu vrpcu su presjekli ambasador Kuvajta Nj.E. Nasser Riden Thamer Almotairi, načelnik općine Ilidža Senaid Memić i direktor poliklinike SaNaSa, dr. Said M. Bajek.

Vođena idejom „Mi čuvamo Vaše zdravlje“ Poliklinika SaNaSa, je bila i ostala pionir u privatnom sektoru pružanja vrhunske medicinske usluge. Otvaranjem nove podružnice na Ilidži postavljaju se novi standardi medicinskih usluga i SaNaSa postaje jedna od prvih privatnih poliklinika koje posluju na više lokacija, kako bi klijentima bili na usluzi u skladu sa njihovim vremenom.

 

Obogaćena višegodišnjim iskustvom, opremljena savremenom modernom medicinskom opremom i podržana iskusnim ljekarskim kadrom, Poliklinika SaNaSa u novom objektu na Ilidži upotpunjuje ponudu poliklinike SaNaSa – Grbavica, te postaje prepoznatljiva kao lider na tržištu medicinskih usluga u privatnom sektoru iz sljedećih oblasti: 

 

Radiologija:
Ultrazvučna dijagnostika
RTG standardna radiografija
Mamografija
Ortopantomografija
Stomatologija
Pedijatrija
Gastroenterohepatologija
Oftamologija
Angiologija
Interna medicina
Pulmologija
Laboratorija
Color doppler
Ginekologija
Cirkumcizija (obrezivanje)
Izdavanja ljekarskih uvjerenja
Izdavanje sanitarnih knjižica

 

Nova poliklinika, SaNaSa – Ilidža je po uzoru na Polikliniku SaNaSa – Grbavica jedinstvena po kvalitetu svojih usluga i prepoznatljiva po profesionalnom ljudskom odnosu prema svojim korisnicima.

 

U proteklih 17 godina mnogobrojni građani, strani investitori, domaće uspješne kompanije i inostrana diplomatska predstavništva u Bosni i Hercegovini su SaNaSu prepoznali kao pouzdanog i odgovornog partnera u preventivnom očuvanju njihovog zdravlja i zdravlja onog što je najvrijednije za svaku kompaniju i organizaciju – njihovo osoblje.

 

Budite i vi dio uspješne priče, „Mi čuvamo Vaše zdravlje“ koja je počela prije 17 godina... Posjetite polikliniku SaNaSa na dvije lokacije: ulica Dr. Mustafe Pintola 31, Ilidža, i ulica Grbavička 74, Novo Sarajevo.

 

Pratite SaNaSa i na Facebooku: 

https://www.facebook.com/PoliklinikaSaNaSa/?ref=ts&fref=ts