x

Na Skenderiji otvorena biljoteka i prodavnica zdrave hrane PHARMACY & BIO!

Pored već postojeće u Vogošći, biljoteka i prodavnica zdrave hrane ``PHARMACY & BIO`` je ovoga utorka, 25. jula otvorila još jednu poslovnicu, koja se nalazi u Privrednom gradu Skenderija, ulica Terezija bb u Sarajevu. Firma ``PHARMACY & BIO``  je novoosnovana kompanija koja je izrasla iz dva manja privredna subjekta, a uz pomoć Federalnog ministarstva za pitanje boraca koje je prepoznalo kvalitet projekta ove firme, ista je zaposlila pet osoba, koja su djeca demobilisanih boraca Armije BiH.

Biljoteka i prodavnica zdrave hrane PHARMACY & BIO

Skenderija, ulica Terezija bb

+38762 110 182

Otvorenju biljoteke ``PHARMACY & BIO`` je prisustvovalo oko 150 gostiju, među kojima su bili Federalni ministar za pitanje boraca Salko Bukvarević, izvršni direktor BH Telecoma i predsjednik OO SDA Vogošća, gospodin Sedin Kahriman, predsjednik Udruženja privrednika Mreža Vogošća Samir Šarić, vlasnica i direktorica Firme Pharmacy & Bio Aida Delić Šarić, kao i izvršni direktor kompanije Medimpex, gospodin Šemsudin Mujezin.

 

Posebnu čar otvorenja je priredila firma Fress sa direktorom Almirom Mukačom, koji su se pobrinuli za poseban ketering. Između ostalog, prisustvovali su i mnogi predstavnici firmi, kao i predstavnici Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo  i mnogi drugi.

 

Biljoteka i trgovina zdrave hrane ``PHARMACY & BIO`` je mjesto gdje ćete moći pronaći prirodne preparate, dodatke ishrani, zdravu hranu i savjete za zaštitu vašeg zdravlja i ljepote, te za unapređenje kvalitete življenja.

 

Posjetite online stranicu biljoteka.ba i doznajte više informacija o ponudama i proizvodnji ``PHARMACY & BIO`` trgovine.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.