x

Na donatorskoj večeri za Donnu Ares se okupio veliki broj kolega i prijatelja: Najskuplju sliku kupio ``Zmaj`` Edin Džeko!

U hotelu Han na Bjelašnici sinoć je održana donatorska veče s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje pjevačice Azre Kolaković, poznatije kao Donna Ares, koja se bori s teškom bolešću. Donatorskoj večeri odazvao se veliki broj Donninih kolega s estrade, prijatelja, ali i drugih osoba iz javnog života, među kojima su bili: Nihad Alibegović, Halid Muslimović, Eldin Huseinbegović, Kemal Hasić, Osman Hadžić, Fuad Backović Deen, Almir Čehajić Batko, Elvir Švrakić, Ahmed Švrakić, Hana Hadžiavdagić, Semir Cerić Koke, Adelisa Hodžić, Neno Murić, Dženan Jahić...

Hotel Han

Babin Do bb 71220

+387 (0)33 584 150

Dobrotvorna večer je bila izuzetno uspješna. U hotelu Han okupilo se oko stotinu ljudi, a i oni koji nisu mogli doći dali su svoj doprinos kupovinom slika koje je naslikala pjevačica, ili na neki drugi način. 

 

``Najskuplju sliku je kupio bh. reprezentativac Edin Džeko koji večeras nije s nama, ali je preko svog glasnogovornika učestvovao u donatorskoj večeri``, kazala je Elameri Škrgić-Mikulić, novinarka i Donnina prijateljica. 

 

Atmosfera u hotelu Han bila je sjajna. Goste je zabavljao Magacin Kabare sa svojim umjetničkim performansom, a zapjevala je i Donna što je kod prisutnih izazvalo posebne emocije. 

 

Ona je zahvalila svima na dolasku izrazivši uvjerenje da će pobijediti bolest. Donna je također predstavila Fondaciju koja nosi njeno umjetničko ime, a koja će u budućnosti pomagati u liječenju osoba oboljelih od karcinoma.

(Klix.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.