x

Na jesen stiže Honda HR-V!

Lansiranje u Hrvatskoj je u isto vrijeme kao i u ostalim europskim zemljama, a iako nije poznata cijena, trebala bi biti nešto viša od Civica te niža od CR-V-a

Nakon izvanrednih prodajnih rezultata u Japanu i SAD-u, Hondin model HR-V, krajem rujna, konačno stiže i u Europu. Krase ju luksuzna, prostrana i funkcionalna unutrašnjost, inteligentni audiokomuinikacijski sustav te najnaprednija sigurnosna oprema. Od predstavljanja u Japanu krajem 2013. godine pod imenom Vezel, HR-V bilježi iznimne prodajne rezultate. U 2014. i prvoj polovici 2015. godine prodan je u više od 134.000 primjeraka. 

 

Kako bi i na europskom tlu ostvarili iste, ako ne i bolje rezultate, Honda je napravila čitav niz prilagodbi na novom europskom HR-V-u, čineći ga tako još boljim automobilom. Upravljanje je prilagođeno europskim prometnicama, razvijen je novi CVT mjenjač za sve vozače koji preferiraju vozila s automatskim mjenjačem te je u ponudu uvršten 120 KS snažni 1.6 litreni i-DTEC dizelski pogonski agregat. 

 

Početak prodaje nove Honde HR-V u Hrvatskoj najavljen je za kraj rujna, istovremeno kada i u čitavoj Europi. Prodajne cijene u ovome trenutku još nisu poznate. Očekujemo da će novi HR-V u Hrvatskoj biti cjenovno pozicioniran između Civica i CR-V-a, naravno, nešto bliže Civicu. 

 

Izvor: automotorisport.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.