x

Na oduševljenje svih Mostaraca ponovo otvoren Club Villa Neretva!

Ako dođete u Mostar sa željom da okusite noćni život u gradu na Neretvi, zasigurno će preporuka prave mostarske raje biti Club Villa Neretva, smješten u centralnom djelu gradu na popularnom trgu Musala. Gotovo da nema Mostarca i Mostarke koji svoje prve mladalačke dane nisu proveli upravo u ovom objektu. Autentičan ambijent, pogodan za sve vrste druženja, odlična usluga, i tradicija Vile Neretve samo su neke od preporuka koje možete čuti za ovo mjesto.

Club Villa Neretva

Trg Musala

Nakon nekoliko godina Club Villa Neretva, na veliko oduševljenje svih Mostaraca, je ponovo otvoren dovoljno nepromijenjen da podsjeća na stare dane, a dovoljno nov da zadovolji najistančanije ukuse ljubitelja dnevne i noćne varijante izlazaka. Ovo je doista mjesto koje u svom krugu nudi apsolutno sve za izlazak, od cafe cluba smještenog na ulazu u Vilu, restoranskog uživanja u posebnom dijelu Cluba, do prostora za odlična partijanja do kasno u noć. Kako je objekat smješten u samom centru pogodan je za sve one koji dolaze sa strane, jer mogu lako naći smještaj i proštetati gradom. O kompletnim ponudama Villa Neretve, pisat ćemo nekom drugom prilikom.

 

Što se tiče samog Cluba, reotvaranje ovog poznatog objekta bilo je u prvim danima 2016. godine, a gosti su imali priliku uživati uz bend „Eto tako“ iz Sarajeva, sa stalnim vokalom Muamerom Bjelakom. Denial Amhetović, Minel Spahović, Harun Mehmedagić su imena koja su do sada imali priliku zabavaljati sve posjetioce Club-a Villa Neretva.

 

U subotu 23.01. publici su se predstavili i lokalni izvođači, Mira Medan i Enes Kaplan, a kako je sve to izgledalo donosimo na slikama.

 

Ono što je važno naglasiti jeste da Club Villa Neretva, ima takav tematski plan nedjeljnih dešavanja, da može zadovoljiti ljubitelje najrazličitije muzike i stilova. Sva dalja dešavanja u Clubu Villa Neretva, i brojna iznanađenja koja se pripremaju možete potražiti na facebook stranici:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010951697130&fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.