x

Na ove stvari pada svaki muškarac: Peta je posebno intrgantna

Dame! Sve smo mi predivna stvorenja sa moći da zavedemo muškarca iz snova, ali prije svega treba da osvjestimo one stvari zbog kojih oni padaju s nogu. Oni vole žene kada su to što jesu, a ovo su stvari zbog kojih smo neodoljive.

1. Kada blago zagrizete donju usnu

Ima nešto potpuno nevino, a istovremeno zavodljivo kod žene koja pomalo zagrize donju usnu, kada je nervozna ili razmišlja o nečemu. Muškarcima je ovo neodoljivo, a automatski skrenete pažnju na vaše usne, o čemu oni obožavaju da fantaziraju.

2. Meka koža

Stavite malo te kreme koja čini vašu kožu mekom kao bebina guza. To je prirodni kontrast u odnosu na mušku kožu koja je grublja. Piling tokom tuširanja će vam pomoći u tome da vaša koža apsolutno zablista, a nakon pilinga, namažite mlijeko za tijelo obogaćeno vitaminima.

3. Kada sklanjate kosu sa vrata

Bilo da je sredite i radite sa neurednom punđom na glavi ili imate uredno vezan konjski rep, muškarci obožavaju kada imaju priliku da vide vaš vrat, gornji dio leđa i kako stavljate kosu iza ušiju.

4. Kada nosite njegovu majicu

To je jedna od stvari zbog koje će vaš frajer da poludi i neće moći da izbriše tu sliku iz glave. Ako nosite njegovu staru majicu ili košulju, u njegovoj glavi će se samo vrtiti slika kako nemate ništa ispod i potpuno će ga izludeti.

5. Unikatan stil

Nemojte da mislite kako morate da se stavljate u kalup društva i da pratite trendove. Muškarcima nije stalo do ženske mode i ne prate je. Ali privući će ih neko ko ima poseban stil odjevanja jer onda imaju osjećaj da zaista razgovaraju sa autentičnom osobom.

6. Pogled preko ramena

Ovo je jedna od klasičnih zavodljivih stvari koje rade žene kada žele da šarmiraju jači pol. Pored samog pogleda, žene trepću više nego muškarci, pa pogled preko ramena djeluje još više kao flert. A možda flertujete, a da toga niste ni svjesni.

7. Samopouzdanje

Ko god da ste, koje god da su vam boje oči, koji god broj da nosite, ako imate samopouzdanja vi ste već pobjedili. Sigurni ste u sebe, svoj izgled, svoj intelekt i svoje ambicije. Iskoristite to i gledajte kako vam na telefonu stižu poruke za sastanke.

8. Otkrivena ramena

Bilo da je haljina bez bretela ili majica sa isječenim ramenima, pa čak i ako je ogroman džemper koji vam je toliko veliki da vam otkriva jedno rame, muškarcima je jako privlačno to otkriveno rame.

9. Hodanje u štiklama

Ovo može da zvuči kao sesija mučenja za neke žene, jer štikle definitivno nisu najudobnija obuća na svetu. Skoro sve žene imaju onaj jedan par cipela koji je toliko udoban da bi mogle da istrče maraton u njima. Obucite baš te i budite najseksi verzija sebe.

10. Elegancija

Biti neodoljiva muškarcu nije samo u tome da budete seksi. Elegantnost, gracioznost i stil su kvaliteti koji su sinonimi za osjećaj poželjnosti. Držite se najviših standarda i ne dozvolite nikom da ih spušta.

 

Izvor: Blic.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.