x

Nagrada na Beogradskom pobjedniku: Emin Pećanin je najbolji izvođač iz dijaspore!

Mladi pjevač Emin Pećanin, koji je porijeklom iz slovenskog grada Portorož polako, ali sigurno osvaja estradu. Nedugo nakon što je izbacio svoj prvi singl ``Najmilija`` i spot za isti, a o čemu je Ekskluziva.ba portal ranije pisao, ovaj mladi pjevač je već nagrađen na račun ovoga projekta. Na manifestaciji ``Beogradski pobjednik``, koja je jedna od najpriznatijih kada su u pitanju događaji ovoga tipa, rad Emina Pećanina je prepoznat od strane žirija, pa se mladi pjevač počastio nagradom za spot i pjesmu, kategorija: najbolji izvođač iz dijaspore. 

Naime, 11. novembra u beogradskom Domu sindikata od strane žirija Emin je počastvovan nagradom za najbolji spot i pjesmu ``Najmilija``, kategorija - izvođač iz dijaspore. To je itekako veliki uspjeh za mladog pjevača, koji je svojim talentom osvojio regiju.

 

Emin je dokazao kako i neko iz Slovenije može zapjevati rame uz rame sa samim estradnim vrhom. Stoga su i na manifestaciji ``Beogradski pobjednik`` brojne kolege iskoristile priliku da pohvale njegov trud i rad. Takođe, publika koja je ispunila Dom sindikata nije krila oduševljenje što se na ovom događaju pojavio upravo Emin, pa su zajedno sa njim otpjevali njegov hit ``Najmilija``.

 

Inače, Emin je okupiran i snimanjem brojnih emisija, a samo dva dana prije nego što mu je pripala nagrada za spot i pjesmu, u nedjelju 9, novembra gostovao je u jednoj od najgledanijih emisija ``Žikina šarenica``, koju prema statistici raznih agencija gleda preko milion i po ljudi. Svakako, nagrada s kojom se može ponositi u daljnjem radu odmah je naišla na pozitivne komentare i hvalospjeve, zbog čega je Emin za jedan dan imao  snimanje čak tri emisije. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.