x

Najbolji provod u Bihaću je u The Best Clubu: Žurka uz Davora Badrova potrajala do zore!

Bihać je gorio - što od dobre atmosfere, što zbog kvaliteta provoda! Naravno, to se odnosi na najbolji klub u gradu - The Best Club! Subota iza nas, 07. oktobar pamtiti će se jako dugo vremena! Svi su htjeli da prisustvuju nastupu Davora Badrova, pa ne čudi što je bilo krcato, te što su mnogi ostali bez mjesta!

The Best Club

Ulica Darivalaca krvi

066 869 999

Subota za nama, kada je u pitanju Bihać je bila itekako uzavrela. I ovoga puta svi su se sjatili u najbolji klub u gradu. The Best Club postavlja standarde i obara sve rekorde, u što smo se uvjerili na nastupu Davora Badrova. 

 

Mladi pjevač je napunio klub do posljednjeg mjesta! O događaju se pričalo danima ranije, tako da se znalo kako će The Best Club biti prepun! Davor je svojim izborom pjesama napravio pravu stvar, tako da je sve gorjelo od dobre atmosfere. Spoj njegovih numera i dobro raspoloženje svih partijanera je rezultiralo nevjerovatno dobrom energijom u klubu, te žurkom do zore. 

 

Davor Badrov je pored svojih starih i novih numera napravio pravu feštu uz dobar izbor hitova svojih kolega, a posjetitelji su neumorno pjevali u glas sa pjevačem. The Best Club je ponovo opravdao svoja očekivanja i sve upotpunio odličnim ponudama. Vlasnik Hari se pobrinuo da sve prođe u najboljem redu, te ujedno te noći ugostio austrijske biznismene Elvira Mujagića i Harisa Rekića.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.