x

Najbolji svjetski festival “prženih guma” – Gatebil Rudskogen!

Prilično smo uvjereni da mnogo izostajete s kolegija “Tuning, drift i spali sve što možeš”, ako ne znate za Gatebil Rudskogen. Ove godine 35 tisuća ljudi osjetilo je miris zagorenih guma i benzinskih para u samo jednom vikendu, točnije 8.-10. srpnja

Staza Gatebil Rudskogen smještena je u općini Rakkestad u južnoj Norveškoj. Najstarija je staza u Norveškoj, a poznati festival dobro ugrijanog asfalta i prženih guma svake godine donosi veći broj natjecatelja, ali i posjetitelja koji dolaze uživati. Pod pokroviteljstvom Monster Energy poznatog proizvođača energetskih napitaka, zabava je zagarantirana.

 

Za neke jedan od najboljih trkaćih „uličnih-evenata“ na svijetu, Gatebil je i ove godine ugostio neka od najpoznatijih imena ekstremnog automobilizma, naravno ako je Monster u igri ni ne čudi. Sve je počelo nekolicinom prijatelja koji su vikendima odvajali nešto novaca za najam staze, a zabava od onda ne prestaje. Roštilj, sunce i sav ostali hedonistički priručnik, računica je za neumornu zabavu s pregrštom lijepih djevojaka i naravno oktanskih trenutaka.

 

Izvor: automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.