x

Najkvalitetniji MENTOR implantati i najpovoljnije cijene u Poliklinici Bosanes!

Vrhunska estetska hirurgija dojke sa najkvalitetnijim MENTOR implantatima i najpovoljnijim cijenama !  Već 17 godina iskustva u estetskoj hirurgiji polikliniku Bosanes čini prestižnom u toj medicinskoj oblasti.

Poliklinika Bosanes

Azize Šaćirbegović 16

033 725 900

Uvećanje grudi silikonskim implantatima je najpopularnija estetska operacija u svijetu. Taj trend je evidentan i u Bosni i Hercegovini, sa stalnim porastom interesa. Lijepe grudi su ideal ljepote i ultimativni kriterij ženstvenosti.  Žene sa malim grudima ili žene sa gubitkom mase i čvrstoće grudi su idealni kandidati za ovaj tip estetske korekcije. Silikonski implantat se može postaviti ispod same žlijezde ili ispod grudnog mišića, ovisno od mase i kvaliteta žljezdanog tkiva. 

 

Operativni zahvati koji zadovoljavaju najviše svjetske kriterije, sa trajnim visokokvalitetnim Mentorovim implantatima, se rutinski i uspješno obavljaju u Poliklinici Bosanes. 

 

Doc. dr. sci. Sanela Salihagić, certificirani Mentorov estetski hirurg, sa nizom uspješnih edukacija u inostranstvu iz oblasti estetske hirurgije i višegodišnjim iskustvom, će učiniti da vaše želje postanu realnost. Veliki broj zadovoljnih pacijenata je najveća nagrada i razlog da usluga Bosanesa bude i ostane na vrhunskom nivou.

 

Polivalentna hirurška privatna zdravstvena ustanova Bosanes se nalazi u Sarajevu na adresi Azize Šaćirbegović 16.

 

Kontakt: 033 725 900
[email protected]

 

Web: 

http://bosanes.com/

 

Facebook stranica: 

https://www.facebook.com/poliklinikabosanes/?fref=ts