x

Najljepše djevojke BiH u editorijalu za Goldwell !

U Goldwellovom edukacionom centru u Vitezu (Beauty Studio Prestige ) održano je snimanje za novi Goldwell katalog „Look Book 2013“. Budući da ovaj poznati profesionalni brand za kosu svake godine predstavlja nove trendove, team iz Bosne i Hercegovine je morao da ispuni već postavljene norme, na svjetskom nivou. U ispunjenju ovog cilja, Goldwell je odabrao team poznatih modela, fotografa i producenata.

Glavnu ulogu u snimanju kataloga uzele su višestruko okrunjena Džemila Šehović (nositeljica titula Miss Earth i Miss Adriatic), talentovana Amra Branković, te jedan od najperspektivnijih modela regiona Elle Vardić. Da dame ne bi bile same, kao muški model je došao svjetski priznati Elmin Tatlić, te u nekoliko navrata pokazao i više nego što se očekivalo za beauty editorijal.

Iza objektiva našli su se nagrađivani fotograf Amer Kadić i producent Sead Mahmutović, čije modne i beauty fotografije krase svjetske metropole Barselonu, Milan, Pariz i London. Ovaj poznati dvojac pokazao je vrsno znanje svog zanata, čineći nove promotivne fotografije zanimljivim, provokativnim, ali, prije svega umjetničkim.

Prelijepe djevojke su uživale u snimanju, te sa vrećicama punih Goldwell proizvoda s osmijehom na licu završile su još jedan uspješan projekt.

Managment Goldwella BiH smatra projekt snimanja „Look Booka 2013“ veoma uspješnim i raduje se skorom objavljivanju fotografija kroz reklamne kampanje diljem Bosne i Hercegovine.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.